×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

GameOnline med nytt lag

1
Göteborgs stolthet, GameOnline, kom olyckligt i blåsväder trots en hyfsat godkänd insats på CPL Köpenhamn. Det var sNajdan, diGitaL och Hyb som lämnade efter flera olika interna konflikter strax efter hemkomsten. Dessa herrar hittar vi idag i engelska 4Kings respektive GoL:s antagonister – xPerience.se.
Nu har GameOnline byggt ihop ett nytt lag med bas i Göteborg bestående av ett par gamla spelare blandat med två nya talanger. Inte helt oväntat är de nya spelarna de gamla Begrip.GoL- och VIC-spelarna Skipper och graes. Lagets lagupställning blir nu som nedan:
  • Souledge
  • Sydow (lagledare)
  • erks
  • Skipper
  • graes
Efter dessa ändringar kan man konstatera att det nya laget är till mycket stor del gamla Begrip.GoL då hela fyra spelare nu har hittat nytt säte i GameOnline. På GameOnlines hemsida har de gjort en intervju med Sydow av den kortare varianten, läs den här.

Inom en snar framtid kommer laget deltaga på CyberXGaming-tävlingen i Las Vegas, där de blir tvungna att bekänna färg då motståndet är av yttersta världsklass.

152 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 152 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..