×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Tyskland

Gamepoint lägger ner * **

1
Den tyska gamingorganisationen lägger ner hela sin verksamhet – därmed står nu det svenska Gamepoint-laget utan någon organisation i ryggen. AMD kommer dock att betala resan till CPL Dallas. Vi har inte fått någon anledning till detta men i skrivande stund så är en liten utfrågning av klanledaren Massud på gång.
Gamepoint har tidigare sponsrat den svenska klanen Dopefish, men deras framgångar har blivit slagna av Gamepoints nya lag som består av föredetta EYEBALLERS. Kanske får vi se dessa grabbar med [EYE]-tagg igen?

Uppdatering: Divino gav mig lite information om vad som hände med det svenska laget just nu, läs vidare för att ta reda på det. Det svenska laget förbereder just nu för fullt resan till CPL och de kommer att delta i turneringen där. Hela kalaset sponsras av AMD.

På söndag kommer laget att bootcampa på HLO för att finslipa taktikerna, dock utan något sällskap:

Vilka ska ni bootacampa med?

Inga alls, vi tänker sitta på HLO och finslipa det sista på den taktiska biten och sedan spela pcw's online. Sedan tänker vi vinna i Dallas, för ryktet säger att laget som bootcampar på HLO inför ett CPL vinner! :)
Vidare kunde divino förtälja att det kommer att släppas en CS-film på måndag. Enligt honom kommer den att vara något alldeles extra, så håll ögonen öppna!


** Uppdatering: Vi tog tag i Massud, som är ledaren i Gamepoint, för en kort intervju. Tyvärr var det lite brister i kommunikationen på grund av språket, men det är inte annat än att det går att leva med.



Svensk version
Massud


Du meddelade just i er topic att Gamepoint har stängts ner, varför har ni tagit det här beslutet?

Grunden är flera saker som jag ska offentliggöra senare. För tillfället gråter jag bara över något som jag har tillbringat mycket tid med.

Har du någon aning om vad som kommer att hända med det svenska Counter-strike-laget? Hur tror du att det kommer att gå för dem utan Gamepoint i ryggen?

Jag kommer att stanna med dem, för tillfället kan jag inte säga mer.

Vad händer med era andra lag? Om jag inte misstar mig har ni ett fint WarCraft-lag som nyligen rekryterade ett par heta spelare, vad kommer att hända med dem?

Du talar just nu med en väldigt förvirrad och hårt slagen person, så vi får se hur vi gör de kommande veckorna. Vi kommer att hålla kontakten, jag ska hitta något nytt för hela laget.


Vad jag vet är inte Gamepoint bara en multigamingklan utan också ett Internet-café, kommer cafét att leva vidare eller är det här slutet för både cafét och klanen?

Cafét kommer att leva, ja, men klanen Gamepoint kommer inte att göra det.

När du ser tillbaka på ett och ett halvt års Gamepointande, vilka är dina bästa minnen?

Att jag tilläts starta det och att jag tilläts stänga det. Samt att jag fick se hur stora möjligheter jag och mina spelare har... Förresten älskar jag dem alla.

Och, bortsett från att lägga ner, har du några dåliga minnen?

Ja, alla gångerna som jag var tvungen att fixa kvitton :P

Okej, tack för din tid och lycka till med vad du nu planerar att göra. Några sista ord?

Vi gör det omöjliga möjligt, men för tillfället är det omöjliga starkare än "oss", så tiden får säga sitt.
English version
Massud


You just announed in your topic that Gamepoint has decided to close down, why have you taken this decision?

There are several matters which I will announce later. At the moment I'm just crying for something wich I spent a lot of time in.

Have you got any clue about what will happen with the Swedish Counter-strike team? How do you think they'll do without Gamepoint supporting them?

I will stay with them, at the moment I can't say more.

What about your other teams? If I'm not mistaken, you have a nice WarCraft-squad who recently recruited some hot players? What will happen to them?

At the moment you're talking to a really confused and damn hard hit person. So let's see how we will do in the upcoming weeks. The contact will remain, I will find something new for the whole team.

As far as I know Gamepoint isn't just a multigaming-clan but also an Internet café, will the café live on or is this the end of both the café and the clan?

The cafe will live yes, but the clan Gamepoint won't.

Looking back at the one and a half years of Gamepointing, what are you best memories?

That I was allowed to start it and that I was allowed to close it. As well as that I was allowed to see how great my and my players possibilites are... By the way, I love them all.

And, besides from closing down, have you got any bad memories?

Yeah the many time to fix the reciepts :P

Alright then, thank you for your time and good luck with whatever it is you're planning to do. Any last words?

We make the impossible possible, but at the moment the impossible is stronger than "US", so time will tell.

95 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 95 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..