×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Fragbite

Musmattor från Fragbite!

1
Tillhör du dem som ser ner i golvet och drar sig undan när polarna börjar snacka musmattor på lunchrasten? God Jul! Fragbite ger dig chansen att nå upprättelse och total respekt! I samarbete med Q-pad erbjuder vi dig en musmatta känd för sin duglighet och med det bästa trycket som någonsin tryckts! Gör som dina förebilder – pojkarna, männen och jag – som skriver dina dagliga nyheter.
Q-pad är en av de största musmattorna som går att få tag på. Storleken tillsammans med precisionen och glidet har gjort att den återkommande är bäst i test. På meritlistan finns en förstaplats i Sweclockers stora musmattetest och 4,5 poäng av 5 möjliga i ett test hos FragZone, vilket är det högsta betyg som delats ut till en musmatta de senaste två åren.

För trycket står självklart vår trogne grafiker dr0nt. Om det ser bra ut eller inte får ni själva bedöma, vi kan ju inte tvinga er att köpa en musmatta som ni inte tycker är snygg. Men jag vet i vart fall vad jag skulle göra om jag hade en sisådär 249 kronor över...



Pris: 249 kr (inklusive moms) + frakt (se formulär)
Leveranstid: ~10 dagar (beställ innan 20/12 om du vill ha musmattan och glidz innan nyår)
Storlek: 40,5 x 28,5 cm
Höjd: 4 mm
Betalning: Postförskott
Qpad Glidz: Två remsor (11x1,5cm, värde: 50 kr) på köpet om du köper innan nyår!
Material: Gummi under för att ligga still och specialbehandlad yta ovan för låg friktion

90 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 90 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..