×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Spixel genomgår förändringar*

1
Jepp Team Spixel, som ska lira SEL div1, genomgår just nu några stora förändringar både i verkligheten och i spelet. Enligt ett statement så kommer de att byta lokal till en rejält finare, och laget kommer att byta namn till Chili. Truppen kommer att förändras inom en snar framtid men inget mer om det är sagt i nuläget, statementet följer här nedan.
Spixel gamingcafé genomgår stora förändringar. Och kommer att byta lokal. Detta är verkligen en stor och mycket seriös satsning. Med nya lokaler och datorer kommer det att vara det enda ”riktiga” alternativet för gamers i Umeå området.
Detta medför även en stor satsning på gaming sidan och spixel kommer att sponsra inte mindre en två Counter-strike lag. Det som är klart är nuvarande Team Spixel. Det nuvarande laget kommer dock att byta namn till #Chili men kommer fortfarande att sponsras av Spixel Gamingcafé. Så i princip kommer det endast vara ett namnbyte, #Chili kommer att spela i SEL Division 1, som planerat.

Angående lineupen i ”nya” Team Spixel återkommer vi med mer info inom en snar framtid.
Som ni ser så har vi mycket att vänta, en ny lineup på gång och ett lovande lag i SEL div1, #spixel/#Chili är kanalerna för era frågor.

Uppdatering: Sent igår natt ställde latuz upp på en liten intervju där vi får veta lite om caféts och ChiLi:s framtidsplaner.

ChiLi`latuz

Hej latuz, kan du börja med att berätta lite om det nya caféet?

Hej hej, allt är inte klart ännu. Men det kommer vara nya datorer och en större och fräschare lokal.

Hur stort blir cafét nu då?

Det är inte klart ännu men fler än 16 datorer iallafall. :)

Cafét ska även sponsra ytterligare en klan, kommer dessa lag att samarbeta för att bli bättre eller är det bara två klaner på samma café?

Inget är klart ännu om vilket lag som det kommer bli, men det klart att jag hoppas på att vi kommer sammarbeta så att båda klanerna får ut något positivt av det hela.

Hur långt vill ni i ChiLi komma?

Vi vill så klart bli så bra som möjligt så vi någon gång kan åka på större evenemang och tjäna pengar.

Vilken sorts erfarenhet har ni bakom er?

Vi har alla spelat i seriösa klaner som legat bra på CB och placerat sig högt i onlinecuper, men inga klaner som spelat i SEL eller andra större evenemang.

Tror du att SEL:s division ett kommer att bli ett steg mot bättre motstånd för er?

Ja, självklart så kommer SEL bidra till bättre motstånd.

Hur långt kommer klanernas samarbete med SpiXel att stäcka sig?

Jag kan bara svara för vår klan, och vi kommer som sagt att spela SEL division ett från Spixel. Sedan kommer vi även att få åka på lite mindre evenemang.

Kan du presentera ChiLi:s laguppställning?

Elias "wino" Conradzon: 17 år, Umeå, en kille med humor som alltid sätter mycket hs.

Jakob "goffe" Isaksson: 18 år, Umeå, grymt shysst kille som är bra i alla lägen, gillar att slåss både i och utanför spelet. :P

Alexander "Tinky" Renström: 17 år (fyller 18), Umeå, skicklig AWP:are med ett gott humör.

Simon "markan" Marklund: 16 år, Umeå, grym med USP:n och myntar uttrycket "lov = LAN" haha :) (kommer vara inaktiv)

Hampus "pArrA" Eriksson: 18 år, Umeå, dödar både med deaglen och sina kryckor. :D

Daniel "Ninja" Straxäng: 17 år, Umeå, duktig med de flesta vapnen speciellt med AWP:n och är topp 3 i världen på public.

Och sen jag då, Daniel "latuz" Nyberg: 17 år, Umeå, är klanens ledare både i och utanför spelet, försöker även sätta hs lite då och då.

Tack för den här stunden och lycka till i SEL, är det något du vill tillägga?

Tack själv! Vill tacka Niklas och Danne på Spixel för sponsringen och önskar den nya klanen lycka till.

110 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 110 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..