×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

xPerience.se:s version av det inträffade

1
Tidigare idag publicerade vi en liten intervju med saMan om hur han såg på allt som hänt kring xPerience.se den senaste tiden. I intervjun sades ett och annat som xPerience.se ansåg krävde rättelser från resterande medlemmar i xPerience.se. Således finns även deras version av historien här.
Kom dock ihåg att både texten här nedan och svaren i vår intervju med saMan bör tas med en nypa salt. Tro inte på allt ni läser.

Låt oss hoppas att historien tar slut här och att framgångskurvan för xPerience.se:s nya lag har en positiv derivata (notera att jag läser matte-data).

Uttalande från xPerience.se:
xP´s version av vad som hänt

Så med risk för ännu fler påhopp och anklagelser, har flera personer bett mig skriva min, samt xp´s version av det hela. Ber om ursäkt för eventuella stavfel som kan förekomma, klaga hellre på vad som skedde än på min svenska.

saMans förvridna verklighetsuppfattning samt vilja att få till en hel del kommentarer på fragbite gör att sådant här händer, visst jag sympatiserar med honom till viss del, det är aldrig roligt när någon person mot sin vilja får ta ett steg tillbaka, men sådant händer. Kanske inte i de flesta amatörklanerna, men på lite högre nivå har det hänt åtskilliga gånger och det slutar alltid med minst en missnöjd part. I detta fallet saMan, men vad jag inte förstår är vad han får ut av att dra ut allt på fragbite, saMan blev aldrig kickad, han kanske kände sig kickad, men i loggarna som följer får ni själva bilda er en uppfattning hurvida han eller jag har rätt.

Man kan säga att allt började vid att Petter (iLight) fick ett väldigt lovande erbjudande som han funderade på att ta, han diskuterade igenom det hela med mig och dsn. Jag tyckte personligen att han skulle ta det och han instämde för det var verkligen något som skulle gynna honom väldigt mycket. I samma veva förklarade jag för honom att jag även funderade på att dra mig ur xP då jag ansett att jag blivit dåligt behandlad av vissa parter, dock så har dom skälen inget med CS att göra och bör inte nämnas här heller. Det förändrades också senare och jag fick åter igen lust för att ta tag i saker. Dsn, fick av iLight reda på hans samt mina planer och samtidigt så damp det ner ett erbjudande från GameOnline, med löfte om Dallasresa. Inte heller ett speciellt dåligt erbjudande om man tänker efter på vad som höll på att hända med xP, MD hade samtidigt berättat för mig att han inte heller ville kämpa på utan mig så vad som väntade xP var saMan som skulle till USA precis, samt cArn som var i Thailand ovetandes om allt.

saMan vinklar sin version lite väl mycket för att man skall tycka synd om honom, när saMan samt digital kom till xit cafét så tog jag och diGital ett litet snack avskilt, där vi pratade om diverse saker, handlade inte bara om xP utan mest om GoL.

Digital var så att säga klanlös och xP var inte direkt i en bra sits, speciellt inte med tanke på SEL, där det inte tillåts att man tar in mer än en spelare per säsong, men diGital hade redan kontrakt med oss sen innan, så att få tillbaka honom skulle betyda dag o natt för klanens framtid. Den kvällen var det mest bara gissningar och diskussioner, var inte direkt säkert att alla var intresserade osv. Allt var osäkert. saMan åkte hem från cafét rätt tidigt, innan diskussionen hade tagit fart. Dom som var kvar på cafét var jag digital, MD, dsn samt en av ägarna till cafét samt våran manager Zneezy.

Jag berättade precis vad jag o digital pratat om, och lade alla korten på bordet, till en början pratades det om att satsa enbart på en lanklan, dock så ville vissa personer verkligen ha med cArn, kanske inte så konstigt då han är en av Sveriges bästa spelare, efter många om och men fanns det iallafall en tanke om vad som kanske kunde hända.

Detta var den 17 november, diGital och Hyb gick inte med förrän lördagen den 22 november, kanske ger en bild av hur oklart allt var vid det tillfället.
På kvällen den dagen, förklarade jag för saMan hur det stod till, att vi hade pratat om att ta in nya spelare, samt köra på en ny laguppställning. Jag förklarade också för honom att han var inte med i de diskussionerna, ingenstans som loggarna kommer visa, så står det att jag ville kicka honom, för så var inte fallet, det vet resterande delar av xP också. Jag tycker inte att vi gick bakom ryggen på honom, hade han varit kvar på cafét så skulle han få ta del av det som sades också.
saMan blev petad ur förstafemman, något självklart aldrig är kul, men att dra upp hela historien på fragbite hjälper föga till.


Lite kommentarer till saMans intervju

”Det var helt tyst i vår priv när jag frågade vad som är på gång eller ska hända och det enda svar jag fick var "lugna dig" av Niree. Han satt tydligen och pratade med de andra (iLight, dsn, digital) i priv.”

saMan spammade "vad händer?" etc. Mitt svar var lugna dig, det brukar för övrigt vara rätt tyst i våran priv, jag skrev inte fler ord till dsn eller digital än jag gjorde till saman i priv. Det jag gjorde mest var att förklara läget för iLight, samt sade jag till honom att jag tog över CL-rollen igen p.g.a. det som hänt, samt p.g.a. av det erbjudande han fått. Sedan pratade jag med andra personer, om viktiga saker som inte rör CS alls.

”Så Niree som inte spelat en enda pcw under två månaders tid och inte var klanens CL tog tillsammans med dsn och en utomstående digital beslut att peta mig för att få in Hyb och digital istället, genom detta fick han dsn att stanna kvar i klanen tydligen.”

Att jag inte spelat en pcw under en sådan lång tid stämmer inte alls, tror inte dom andra i laget skulle vilja ha med mig om jag var så värdelös som saman målar upp mig, jag tog CL-rollen av ilight innan jag petade någon ur första femman.

”Under fredagen blev jag av Niree bannad i xP-privven, dock var jag fortfarande inte kickad enligt ett priv-chatt med Niree under fredag kväll.”

Stämmer mycket bra, saMan drygade i priven och uppförde sig allt annat än bra, visst det är kanske väntat men inte acceptabelt ändå, så han blev bannad, inte första gången heller för den delen. Bannen togs bort direkt efteråt.

”När jag loggade in på nätet här såg jag att mitt op i xp-kanalen var borta, jag var borta från SEL laguppställningen och var inte med på någon lineup i nyheterna på Fragbite. I digitals intervju hade han skrivit att jag lämnade självmant, vilket inte stämmer. Jag blev "petad" och tog då bort tagen, dock "lämnade" jag aldrig, utan blev kickad av Niree.”

saMan kom aldrig in till priven mer, bannen togs självklart väck, för det var ingen som ville kicka honom, allt han sa var att han var kickad och att jag var cs-scenens lamaste person och diverse andra saker. När det vankades SEL matcher så finns det en regel att man inte får ha mer än sju personer med i laguppställningen, saMan blev då borttagen, och samtidigt så togs hans OP väck.

”Niree och dsn har varit extremt falska mot mig och helt skitit i mig trots all tid och all energi och tid jag lagt ner till klanen och att hjälpa till med caféet att bli klart innan SEL-starten.”

Jag anser inte och jag tror inte någon annan i xP tycker att vi varit falska mot saman, jag förklarade läget för honom samma dag som planerna klarnade. saMan är inte heller den ända som lagt energi och tid på xPerience.se det har alla medlemmar, det är en självklarhet att man gör det. Jag var också på cafét och hjälpte till och byggde datorer, då var jag inte ens med i förstafemman i klanen. Visst det var mitt eget beslut att trappa ner på CS då, jag tog inte illa upp av det.

”Det återstår att se hur länge det dröjer innan Niree kickar nästa spelare.”

Har aldrig kickat någon spelare så vitt jag minns och kommer aldrig göra det heller.

”Jag hade för mig att MD var med i line-up’en, men jag hade kanske fel. Hur som helst, det är intressant hur en spelare (notera, inte CL) kan efter 2 månaders inaktivtet ta över klanen sådär bums bara och peta folk som han tycker vore bäst. Om någon skulle bli petad vore det han, att inte delta på en pcw under två månader kallar jag inte för en bra lagkamrat direkt.”

MD var och är med såvitt jag vet, just nu så har han en position som sjätte spelare,och han är införstådd med hur läget är, han visade inte speciellt mycket entusiasm till att vara nummer sex, men jag hoppas han stannar kvar.

När jag petade saMan ur förstafemman så var jag CL igen, annars hade folk självklart bara skakat på huvudet och inte brytt sig om vad jag sa. Och igen så spelade jag pcws med xP då och då, kunde vara några stycken varje vecka. Det laget som finns nu är det laget som folk som är med i klanen vill köra på.

Intressant är också att dom flesta som skrivit negativa saker om mig i diverse kommentarer på fragbite är folk som jag bråkat med under min tid på scenen, men visst det är alltid kul att kasta skit o sparka på den som ligger ner.

/NIRee

454 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 454 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..