×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

saMan om de senaste händelserna i xPerience.se

1
För några dagar sedan skrev vi om att Hyb och diGitaL lämnade GoL och gick med i xPerience.se. I samma veva fick saMan lämna laget. I en intervju med diGitaL fick vi reda på lite mer om vad som hade hänt i GoL och vad som skulle hända med xPerience.se.
För några dagar sedan fick vi möjligheten att ställa några frågor till saMan om hans syn på varför han fick lämna laget och vad han kommer hitta på i framtiden. Intervjun finner ni om ni läser vidare.

saMan

Hej saMan. Kan du börja med att kort berätta om varför du fick lämna xPerience ur din synvinkel?

Tjo, jo. Det hela började i torsdags i förra veckan (allt hände under samma dag). digital fick kicken från gol, och jag sa åt honom att komma och hälsa på hos "vårt" cafe. Jag gick och hämtade honom så han hittade fram och så satte han sig vid en dator brevid mig.

När han scrollade runt på sina IRC-kanaler såg jag att det skrevs i GoL-privven och att de hade frågat dsn om han ville joina. Jag kontaktade dsn som sa att han antagligen skulle gå med. Jag försökte övertala honom men till ingen hjälp. Senare berättade jag för Niree och MD som också kom ner till cafet vad dsn sagt och vi småpratade lite. Jag fick även veta att iLight kanske hade annat på gång. Det såg ganska dystert ut och vid 20.00 tiden bestämde jag mig för att dra mig hemmåt.

När jag kom hem fick jag veta att dsn kommit ner till cafét och de hade (niree, dsn, digital, md) pratat lite. Det var helt tyst i vår priv när jag frågade vad som är på gång eller ska hända och det enda svar jag fick var "lugna dig" av Niree. Han satt tydligen och pratade med de andra (iLight, dsn, digital) i priv.

Vid 02.00 fick jag Niree att till slut berätta vad som är på gång, det jag fick veta är att jag inte ingår i klanens framtidsplaner. Gissa om jag blev överraskad då, men iaf. Varför beslutet togs är enligt Niree följande, att om dsn hade gått till GoL hade Niree och MD antagligen slutat i klanen också tillsammans och då skulle det inte vara mycket klan kvar. Så Niree som inte spelat en enda pcw under 2 månaders tid och inte var klanens CL tog tillsammans med dsn och en utomstående digital beslut att peta mig för att få in Hyb och digital istället, genom detta fick han dsn att stanna kvar i klanen tydligen.

Allt sköttes i mitt tycke bakom ryggen på mig och det enda jag fick veta var beslutet att jag är petad, notera att det var ordet petad och inte kickat Niree använde. Detta fick jag veta i torsdag, under fredagen blev jag av Niree bannad i xP-privven, dock var jag fortfarande inte kickad enligt ett priv-chatt med Niree under fredag kväll. Jaja tänkte jag, och åkte iväg på min planerade semester i USA (där jag befinner mig nu på mitt hotellrum i Las Vegas hihi :D), när jag loggade in på nätet här såg jag att mitt op i xp-kanalen var borta, jag var borta från SEL laguppställningen och var inte med på någon lineup i nyheterna på Fragbite. I digitals intervju hade han skrivit att jag lämnade självmant, vilket inte stämmer. Jag blev "petad" och tog då bort tagen, dock "lämnade" jag aldrig, utan blev kickad av Niree.

Niree och dsn har varit extremt falska mot mig och helt skitit i mig trots all tid och all energi och tid jag lagt ner till klanen och att hjälpa till med cafet att bli klart innan SEL-starten. Gissa om jag känner mig lite överkörd just nu? Nu har jag väl försökt beskriva det som hänt så bra som möjligt, jag beklagar om det blev långt men jag tycker det är viktigt att allt kommer med. Nu kanske jag glömt något också, men jag är ganska säker på att Niree/dsn kommer kommentera detta och komma med mer fakta som jag får svara på senare.

Hur känns det att behöva lämna xPerience efter så lång tid i laget?

Helt värdelöst, jag trivdes helt perfekt i klanen och såg fram emot att få lira SEL från ett bra cafe, men icke tydligen.

Hur lång kommer din vistelse i USA bli? Är det aktuellt med klanspel tillsammans med jänkarna?

Ne, jag är här i semester syfte och lite annat, dock ej CS-relaterat. Ska hem om ca. 1 vecka igen.

Hur ser framtiden för dig ut nu? Har du någon ny klan på gång? Vill du avslöja något om den klanen (SEL-klan kanske?)?

Jag vet inte hur det blir för mig i framtiden. En ny klan om det dyker upp något intressant nog förhoppningsvis. Annars vettefan, får komma hem från USA och styra upp det hela :). Vill verkligen få lira SEL, men det lär nog bli lite för svårt nu utan göteborgsbaserade xP.

Hur tror du att det kommer gå för det nya xPerience?

Det återstår att se hur länge det dröjer innan Niree kickar nästa spelare. Utan SK och gmpo i SEL tror jag dock de kan vinna serien ganska lätt om inte Adren kan göra något åt saken.

diGitaL sa i intervjun vi gjorde med honom igår att varken iLight eller MD är förstaval till xPerience förstafemma. Har du pratat något med dem och vad tror du i så fall kommer hända med dem?

Jag hade för mig att MD var med i lineupen, men jag hade kanske fel. Hur som helst, det är intressant hur en spelare (notera, inte CL) kan efter 2 månaders inaktivtet ta över klanen sådär bums bara och peta folk som han tycker vore bäst. Om någon skulle bli petad vore det han, att inte delta på en pcw under två månader kallar jag inte för en bra lagkamrat direkt.

Två spelare har lämnat GoL för xPerience. Tror du att tåget kan gå åt andra hållet också och vi får se xPerience-spelare gå med i det nya GoL?

Jag vet inte, det beror väl på om GoL är intresserade att satsa på ett nytt lag igen.

Tack för svaren! Är det något du vill tillägga?

Akta kniven i ryggen! Och I'll be back! (om jag får något bra erbjudanden dvs :p).

510 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 510 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..