×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Allmänt

xPerience.se om vinsten på Drömhackarn

1
xPerience.se vann nu under lördagskvällen CS-turneringen på Sveriges största LAN. Fragbite tog sig ett snack med dampv från xPerience.se för att höra lite om CS-turneringen och evenemanget i helhet.
Hej dampv! Hur tycker ni evenemanget har fungerat?



Ja, det har fungerat mycket bra utan förseningar, lite minus till att ett par matcher samtidigt som det var nån sorts rockkonsert på scenen :). Annars har ljudnivån varit helt okej tkr jag.



Trodde ni att ni skulle vinna?



Vi hade det som målsättning helt klart, och jag kan säga att vi skulle varit missnöjda om vi inte skulle vunnit, speciellt med tanke på att vi behöver pengarna för att komma iväg till stockholm och sgo nästa helg. Vi tyckte ju själva att vi var det starkaste laget på pappret :), men vi visste att bland annat archangels och rhythm skulle bli farliga. Vi är speciellt nöjda med tanke på allt skitsnacket om .cfg som cirkulerat :P.



Vilka bjöd på det bästa motståndet i turneringen?



Får välja säga rhythm då :), den matchen var riktigt spännande, även om vi kanske inte spelade på vår högsta nivå :D. Ses på nätet och vivala var inte heller dåliga men då hade vi fått igång vårt spel ordentligt :).



Kommer du ihåg någon speciellt rolig situatin (in-game eller i verkligheten) som du skulle vilja förmedla till läsarna?



Ja givet, när mezzo blev knivad under finalmatchen på prodigy :), sen var väl vårt femmanstorn med nightvision och pumphagel i basen sista rundan inte helt fel heller :).



Överraskade något lag på er? Positivt eller negativt?



Den positiva överraskningen stog rhythm för, de som kanske inte riktigt lyckades fullt ut var väl tyvärr archangels, hade gärna spelat en final mot dem.



Vad har ni för förväntningar på finalspelet i SGO nästa helg?



Målet är top3 iallafall, med tanke på att vi blev av med några av våra värsta motståndare på internet. Det svåraste motståndet kommer ju helt klart Scratch, Cosa och Rounders stå för :).



Då tackar jag för intervjun. Vill du säga något så var snäll och gör det.



erks och snajdan suger på q3

11 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 11 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..