×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

dampv lämnar xPerience.se

1
dampv är en spelare som vi länge förknippat med xPerience.se. Nu verkar detta dock vara över då han har beslutat att lämna klanen. Orsaken till detta är delvis pga. att han fick för lite speltid i laget. Detta lämnar xPerience.se med följande sex spelare:
  • iLight
  • dsn
  • saMan
  • cArn
  • NIRee
  • MD
Enligt iLight kommer det bli NIRee och MD som kommer få dela på den sista platsen i laget. Dampv har redan hittat en ny klan – gcc. Mer om allt detta finns i våra intervjuer med dampv och iLight på nästa sida.

gcc^dampv

Idag meddelar du att du lämnar xPerience.se som du spelat med i en längre tid. Hur kommer detta sig?

Har varit rätt trött på cs en tid och kände att jag ville dra ner lite, samtidigt som jag inte fick spela så mycket i xp så kändes inte som att det var värt att satsa vidare :)

Har detta beslut något att göra med införandet av 1.6?

Njae, lite har väl det att göra, eftersom jag tycker jag är sämre i 1.6 än i 1.5 så det gjorde ju beslutet rätt så mycket lättare. Är ju knappast bättre aimmässigt än de andra i gcc iaf.

Gcc ja. Du meddelar samtidigt att du går med i gcc, varför just denna klan?

Min klasskamrat ins spelar där, och dessutom är de schyssta och trevliga allihop. Med andra ord ett datorspelslag att ha roligt i :) Gör ändå inget vettigt om jag inte spelar cs så kan lika gärna spela lite mindre seriöst, och det är fortfarande kul så vafan :D.

Hur mycket kommer ni satsa i gcc jämfört med xP?

Hmm, vi spelar mest för att ha roligt :), men i ren speltid sett blir det väl en 3-4 timmar/5 dagar i veckan eller något sådant. Men som sagt, ingen cpl-satsning direkt, vi vet våra begränsningar :)

Är det något konkret ni satsar på i gcc? Något LAN t.ex?

Hmm, någon datorfäst får det nog bli. Har dock inget vi satsar på bestämt, inte dreamhack iaf för det är världens sämsta datorparty! På höstlovet ska vi ha datorspelsträningsläger i boueks tvåa är det tänkt, sen får vi se vad vi hittar på. Ska visst spela game-hosting och nattcup med kom jag på! :D

Du har varit med i xPerience.se ganska länge, hur länge är det ungefär?

Blir väl drygt ett år nu i oktober, våra första matcher spelade vi på rendezvous örebro 12-14 oktober, och innan det spelade vi såklart en del tillsammans så drygt ett år allt som allt :)

Vad är ditt bästa minne från xP.se?

Hmm, var nog när vi vann SGO och när vi slog eolithic i eurocup7, har inte så bra minnen från SEL eftersom man var så trött varje gång man kom upp till Stockholm.

Det var allt jag hade, något du vill tillägga?

Jag vill hälsa till alla mina icke-existerande vänner. Sen har elfy köpt sig en plats här så: Elfy och hans mor är bäst!

Tack för intervjun och lycka till i gcc!

Tack själv! :D
xP^iLight



Berätta vad som hänt och ge oss din syn på det hela.

dampv har valt att lämna xp och spela med gcc istället och jag förstår honom eftersom han inte får någon speltid med oss som det är nu.

Varför fick han ingen speltid?

Jag fick rollen som CL och för att rädda det sjunkade skeppet bestämde jag att vi skulle spela på en så fast femma som möjligt och dampv blev utanför.

Så ni kommer köra på med de spelare ni har nu?

Som det ser ut nu spelar jag, cArn, dsn och saMan. NIRee och MD spelar olika maps. Anledningen till det är att man aldrig riktigt vet när NIRee kommer hem från sitt slavande.

Så vi har inga fler ändringar alls i laget att vänta?

Inte som det ser ut nu.

Ge oss en liten inblick i xP:s närmsta framtid!

Vi har i princip börjat från 0 och försöker få igång något slags teamplay på banorna som spelas i SEL. Ska oxå ta släden nu i början av vintern ner till Göteborg för ett bootcamp på vårat nya café som öppnar inom kort!

Om du inte har något mer att tilägga så tackar jag för intervjun och önskar er fortsatt lycka!

Om ni vill lära er att campa stats @ public så be viancon om en guide! ;) Tack detsamma velox!

77 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 77 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..