×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Counter-Strike: GO

pyth: "...vi vinner med 2-1 i kartor!"

1
Fragbite har pratat med Jacob "pyth" Mourujärvi från n!faculty inför helgens CS:GO-turnering i Valencia.
I helgen är det dags för DreamHack Valencia. Fragbite har intervjuat Jacob "pyth" Mourujärvi om den kommande turneringen, men även om det som varit och valet att gå med i n!faculty.

Jacob "pyth" Mourujärvi tror på sitt n!faculty i Valencia.

Hur ser du på lagets prestationer sedan ni valde att lämna Absolute Legends?

– Jag tycker att vi har presterat bra sedan vi valde att lämna, det har varit lite svängigt och vi har haft mycket otur på vår sida med många misstag som egentligen inte ska hända, men vi är på rätt spår och känner oss väldigt nöjda med det vi åstadkommit.
Det blev inte länge som ni gick under namnet Five Crowns. Hur kom ni i kontakt med n!faculty och varför valde ni i slutändan att krita på för dem?

– Markus (Pronax) har haft bra kontakt med Christian Lenz (PsYcHo) som tidigare var deras manager under ESC tiden i 1.6, sen dess har dom haft väldigt bra kontakt med varandra. Christian hjälpte oss när vi gick under namnet Five Crowns och då var det ingen nyhet att n!faculty's dåvarande CS:GO lag inte presterat som organisationen ville och då föreslog PsYcHo som är manager i n!faculty att ta in oss istället. Att vi valde att gå med i n!faculty var väldigt uppenbart för oss, dom är väldigt lojala och tar god hand om sina spelare. Jag är väldigt belåten med vårt beslut och att få spela i organisationen.
Vad är dina tankar om motståndet vid turneringen i Valencia? Vilka ser du som era tuffaste motståndare?

– Det är ganska tråkigt att inga storlag deltar, men jag tror iallafall att det kommer bli en bra och rolig turnering med lagen som ska dit. Lemondogs och k1ck ser jag som de tuffaste motstånden, vi har inte haft problem mot k1ck tidigare men jag har hört att dom presterar bra på lan och har spelat mycket så dom kommer absolut att vara ett hot mot oss. Även så har wizards spelat mycket tillsammans på sistone men jag har aldrig riktigt mött dom så jag vet inte deras potential.
Prissumman i Valencia är ju relativt låg. Hur kommer det sig att ni trots detta har valt att åka på detta evenemang?

– För oss så var det självklart att vi skulle delta i Valencia, då vi hade personliga saker som krockade med Prague event. Valencia är ett bra val som jag tror kommer vara ett förträffligt evenemang men det som lockar oss är inviten till Dreamhack Winter 2013 som vinnaren får ta del av. Det är också väldigt viktigt för oss att åka och delta på så mycket evenemang som möjligt då det är den bästa vägen att bli ett starkt lag tillsammans!
Hur förbereder ni er nu inför evenemanget? Har det funnits vissa delar i ert spel som ni jobbat extra på, eller har ni satsat på att utveckla helheten?

– Vi förbereder oss med mycket individuellt nötande som DM och Gathers då vi inte haft tid att träna tillsammans, vi har inte jobbat så mycket på vårt spel men vi har ändrat lite och vi kommer bara att köra på med lite nya grejjer så vi får se hur det går helt enkelt!
Vilka lag får vi se i finalen vid DreamHack Valencia, och vilket lag vinner hela turneringen?

– Man kommer nog få se en helsvensk final mellan oss och Lemondogs då vi är favoriterna till att vinna turneringen, sen tror jag att vi vinner med 2-1 i kartor! Det är också ganska stor chans att k1ck eller wizards även tar sig till final men man ser ju fram emot en helsvensk final.

Jag vill passa på att tacka n!faculty som tror på oss och våra sponsorer CM Storm, gamed!de och ENPE Media! även mina trogna fans där ute <3

64 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 64 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..