×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Counter-Strike: GO

Team Refuse tappar två spelare

1
Det hatersG0nnahate-inspirerade laget Team Refuse är nere på tre spelare efter att Danniél "dalito" Morales och Daniel "rape" Börzsönyi lämnat.
Efter att ha förlorat två raka matcher på DreamHack Summer 2013, mot NiP Gaming och mot Publiclir.se, lämnar nu två av de nyare spelarna i laget, Danniél "dalito" Morales och Daniel "rape" Börzsönyi. Anledningen bakom avhoppet är inte i första hand motgångarna, utan att man helt enkelt hade olika bilder för hur man ville spela.
– Vi kunde inte komma överens om hur spelet skulle spelas, båda parter kände att vi inte passade ihop, berättar Maikel "eksem" Bill för Fragbite och understryker att det inte finns något agg mellan laget och duon.
Team Refuse
Maikel "eksem" Bill
Alexander "SKYTTEN" Carlsson
Erik "marvel" Janbell
Den trio som nu är kvar i laget kommer härnäst att leta efter nytt folk att välkomna in i Refuse, organisationen man stannar kvar hos trots spelaravhoppen.

– Vi har pratat lite om spelare, men vi har inte riktigt kommit fram till något beslut än.
När det blir klart vilka två spelare som ersätter den gamla dateam-duon är med andra ord oklart. Lagkaptenen slänger dock en hint om att man bör hålla ögonen öppna då han tror på en positiv framtid.

23 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 23 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..