×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Counter-Strike: GO

Bekräftat: MODDII Epsilons femte

1
Andreas "MODDII" Fridh sluter upp med Epsilon. Detta står klart efter att svensken tidigare idag lämnade fnatic och det hela har nu bekräftats av de båda organisationerna.

MODDII byter fnatic mot Epsilon på sin tröja.

Epsilon har nu offentliggjort Andreas "MODDII" Fridh som sin femte spelare. Detta endast ett par timmar efter att det stod klart att han lämnar fnatic, något vi rapporterade om redan under gårdagen. Förändringen innebär att Epsilon nu åter är fulltaliga och att de har fått in en minst sagt rutinerad spelare. Så här säger Greg "slick" Champagne, General Manager för Epsilon, till organisationens webbsida:

– Vi har varit väldigt stolta över den senaste tidens framgångar från vårt Epsilon.CSGO-lag, speciellt den senaste månaden. Att vi värvar en högaktad talang för att fylla vårt CSGO-lag kommer inte som någon överraskning. Den konsekvens, erfarenhet och talang som Andreas tar med sig kommer att stärka vår line-up och höja vår standard ännu mer
Efter förändringen ställer Epsilon upp med nedanstående fem spelare.
Epsilon
Jesper "jw" Wecksell
Robin "flusha" Rönnquist
Andreas "schneider" Lindberg
Jonatan "Devilwalk" Lundberg
Andreas "MODDII" Fridh
Trots bragden i Jönköping fick Epsilon en del intressant kritik från olika experter, som liksom laget själva påpekar att man inte har någon som styr taktiker, utan spelar mer på individuell skicklighet. I och med att Fridh agerat in game-ledare för fnatic kan han tänkas platsa som handen i handsken i svensklaget.

Redan nu gör Fridh debut för Epsilon då de spelar FACEIT June Championship Finale mot bland andra Na`Vi, Five Crowns och /10/.

35 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 35 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..