×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Counter-Strike: GO

DH: Epsilon första laget till final!

1
Det första finallaget har korats i SteelSeries CS:GO Championship – och det är ett svenskt sådant.
Mötet mellan svenska Epsilon och franska LDLC.com inleddes på Inferno, en karta som till en början var väldigt jämn. När Epsilon hade avslutat sin försvarande halva med nio rundor mot sex vände det dock totalt. LDLC stängde igen kartan helt och hållet, och tog ledningen med 1-0 i kartor.

Tyckte man att den första kartan var jämn skulle man få gotta sig rejält i den kommande Mirage. Rundorna fördelade sig jämnt, och efter trettio ordinarie matchrundor var resultatet lika. En övertid utspelade sig, där Epsilon inledde med tre raka rundor som försvarare. Man kunde sedan kvittera matchen med en snabb T-runda, och en tredje avgörande match väntade på Train.

Svenskarna visade en lovande inledning som den svårare halvan, anfallare, på tåg-kartan. När femton drabbningar avgjorts hade Epsilon en stark 11-4-ledning, men när LDLC.com plockade pistolrundan och även första vapenrundan såg saker ut att bli jämnare. Jesper "jw" Wecksells Epsilon plockade därefter runda på runda, och släppte dock aldrig riktigt in fransmännen på Train.
Epsilon vs. LDLC.com – 2-1
Epsilon: jw, schneider, flusha, Devilwalk, cENTRYZ
LDLC: kennyS, Happy, apEX, Maniac, Sf

Inferno: 10-16 (9-6, 1-10)
Mirage: 19-15 (6-9, 9-6, 3-0, 1-0)
Train: 16-9 (11-4, 5-5)
I och med vinsten kommer Epsilon att äntra sin största match i karriären än så länge – finalen på DreamHack Summer 2013. Denna kommer att spelas på samma arena som gårdagens SM-final spelades på, men i och med den internationella standard DH-turneringen håller kan den definitivt ses som större.

Vilket som blir finalmotståndet avgörs just nu, där svenska NiP har en 1-0-ledning i kartor över Virtus.pro. Den matchen kan ni följa här.

22 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 22 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..