×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Counter-Strike: GO

DH: NiP vidare efter jätterysare

1
Jakten på den sista slutspelsplatsen i grupp A stod mellan NiP och Publiclir.se. Matchen avgjordes på Dust2 och det blev en rysare av rang. Det krävdes övertid för att skilja lagen åt.
När den sista av två slutspelsplatser skulle delas ut i grupp A väntade ett helsvenskt möte mellan de nyligen överkörda NiP och Publiclir.se som innan matchen slog ut Refuse ur turneringen. Öppningen blev en riktig chock, inte minst för kommentatorerna som blev mållösa. Publiclir.se stod nämligen för en jätteinsats och gick iväg till en 7-0-ledning innan ninjorna lyckades ta sig in i matchen. NiP lyckades dock få med sig sex rundor in i andra halvan, då de skulle spela som försvarare, vilket var otroligt viktigt för dem.


rdl och Publiclir.se storspelade mot NiP.

Pistolrundan efter sidbytet blev av det viktigare slaget för NiP men det var Publiclir.se som ordnade ett övertag genom att vinna rundan. De tog även de efterföljande eco-rundorna men sedan blev det tuffare och NiP närmade sig. Vid ställningen 13-10 vann Publiclir ytterligare en runda och i streamen kunde man se ett NiP som såg väldigt sammanbitna ut. En till runda vunnen av Publiclir och plötsligt satt man inne på fem stycken matchrundor, fem rundor som NiP behövde för ett likaresultat.

Xizt powerdeffar
I den 27:e rundan hamnade Xizt i ett 1 mot 3-läge och gick för att desarmera bomben med Publiclir stormande mot honom sprayande från lången. De missade dock och NiP vann rundan, och på vilket sätt man gjorde det. Det får man nog säga var det avgörande. NiP komma ikapp och tvinga matchen till övertid.

Övertid
Lagen började som de slutade, det betyder NiP som försvarare och Publiclir som anfallare när övertiden drog igång. Publiclir skaffade sig återigen ett övertag då man lyckades knipa två av de tre första övertidsrundorna. NiP utjämnade direkt efter sidbytet men rundan efter gick till Publiclir vilket innebar att NiP återigen var tvungna att vinna för att det skulle bli lika. NiP gick för en B-split och lyckades genom beslutsamhet ta matchen till en andra förlängning.

NiP började som terrorister i den andra övertiden och lyckades pusha fram till A och få en plant med tre spelare. Publiclir, som hade två spelare vid liv, valde vid det här läget att spara sina vapen. Det blev dock bara ett i slutändan dock Friberg fick en sen frag. Efter det tog Publiclir två raka och ännu en gång hade man övertaget. Sidbyte igen och NiP tar två raka och skaffar sig en matchrunda för första gången i matchen. Den sista rundan köpte Publiclir lite vad de hade råd med och till slut hamnade rdl i ett 1 on 2-läge, något han inte mäktade med mot NiP som vann rundan och därigenom matchen.
LB-final Grupp A

NiP vs. Publiclir.se – 22 - 20
Detta betyder alltså att Publiclir.se är utslagna ur turneringen medan NiP är klara för måndagens slutspel.

67 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 67 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..