×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Counter-Strike: GO

Lemondogs tappar två – nere på tre man *

1
Världens nionde bästa lag, Lemondogs, är nere på tre man efter att två spelare lämnat laget.
Lemondogs har inte haft det lätt under en senare tid. Efter att man sparkade Christian "Spitfire" Schiölde för att plocka in Anton "waver" Wiberg föll man platt i Österrike, för att sedan sparka André "berg" Kjellberg och återigen plocka in Schiölde.

Trots en respektabel slutplacering på Copenhagen Games skiljs nu dock lagens två senaste förvärv från resterande spelare i laget. Anledningen bakom beslutet är oklart, och det är inte heller känt om duon lämnat självmant eller om de blivit sparkade.

Sist in, först ut? Spitfire och waver är inte längre en del av Lemondogs.

Förändringen kan ha att göra med lagets misslyckande på NLAN, där man spelade med Faruk "pita" Pita som inhoppare istället för en magsjuk Simon "twist" Eliasson. I och med detta är Lemondogs nu nere på tre man, och ser ut som följer:
Lemondogs
Patrik "Zajp" Knutsen
Isak "cype" Rydman
Simon "twist" Eliasson
Trion kommer att fortsätta spela för Lemondogs och hitta två ersättare innan DreamHack Summer. Vilka som ansluter återstår att se, och var Schiölde och Wiberg tar vägen är för framtiden att visa. Vad vi dock vet är att Spitfire kvalat in till SM:s delfinal i Göteborg med laget SMBU.

* Uppdatering:
Fragbite har fått ett uttalande från Anton "waver" Wiberg, som har lämnat laget självmant för att ta en paus från CS:GO.
"Att lämna Lemondogs var planerat sedan ungefär en månad tillbaka. Lite innan Köpenhamn bestämde jag mig för att lägga CS på is ett tag då jag känner att jag vill prioritera annat i livet just nu. Jag spelade bara klart alla turneringar som låg så tätt inpå varandra, och nu när det blir några månaders "LAN-uppehåll" tycker jag att det passar att lämna så de får tid att förbereda sig med en ny spelare. För övrigt hade jag ingen aning om att Spitfire lämnade laget."

74 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 74 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..