×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Counter-Strike: GO

Epsilon rekryterar berg och devilwalk

1
Copenhagen Games-aktuella Epsilon har återigen fullt lag då de offentliggjort sin rekrytering av André "berg" Kjellberg och Jonathan "devilwalk" Lundberg.
Tidigare i mars fick både Tonoy "Lox" Prince och Jerry "xelos" Råberg lämna Epsilon. Därefter ryktades det starkt om att den forne Lemondogs-taktikern André "berg" Kjellberg och den tidigare Western Wolves-spelaren Jonathan "devilwalk" Lundberg skulle ta platserna, något som nu är officiellt.

devilwalk och berg – Epsilons nya spelare

Kjellberg fick i början av mars lämna Lemondogs för att göra plats för Christian "Spitfire" Schiölde, medan Lundberg efter Western Wolves upplösning bland annat har spelat för Gosu.se.
Epsilon
Jesper "jw" Wecksell
Robin "flusha" Rönnquist
Andreas "schneider" Lindberg
André "berg" Kjellberg
Jonathan "devilwalk" Lundberg
Epsilon kommer att spela Copenhagen Games i slutet av mars för att sedan bege sig till Norrköping och spela både NLAN och Svenska e-sportcupens första delfinal, som man kvalade in till under namnet HeLlSlAyErS.

29 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 29 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..