×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Counter-Strike: GO

Wien-finalisterna lämnar Anexis

1
Idag har det offentliggjorts för HLTV.org att de danska Mad Catz Invitational-tvåorna har lämnat Anexis.
Danskarna har under en senare period presterat väl, då de både vann Gaming.dk-ligan och även HKLAN samt placerade sig på en oväntad andraplats på Mad Catz Invitational i helgen, före lag som VeryGames och ESC Gaming. Nu lämnar de sin organisation.

Den danska femman imponerade i Wien i helgen.

Anledningen är att laget satte sig med Anexis-ledningen efter helgens bravader i Österrike för att slipa på en ny överenskommelse. Då skall den tyska organisationen plötsligt, trots framgångarna, ha erbjudit laget sämre förmåner än de tidigare hade.

Då man till sist inte kunde komma till någon slutsats som passade båda parter valde laget att lämna organisationen, och följande fem spelare är nu på sikt efter ett nytt hem.
F.d. Anexis
Jacob "Pimp" Winneche
Nichlas "Nille" Busk
Mathias "MSL" Lauridsen
Nicolaj "Nico" Jensen
Lukas "gla1ve" Rossander
Enligt den danska sidan Gaming.dk är det overrated individuals, laget vars majoritet tidigare representerade mousesports.UK, som Anexis har plockat in i danskarnas ställe. Detta är dock ännu inte officiellt.
overrated individuals
Sam "RattlesnK" Gawn
James "Mx" Smale
Preben "prb" Gammelsæter
Daniel "RE1EASE" Mullan
Brandon "weber" Weber

11 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 11 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..