×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Counter-Strike: GO

SM: Epsilon vinner LAN-kvalet över VYE

1
Det är inte bara i Wien, Österrike som det spelas CS:GO – i Stockholms esporthjärta avgörs det fjärde SM-kvalet, där Global Offensive-finalen precis avgjorts med Epsilon som vinnare.
Både Epsilon och VYE Gaming hade kvalat in via onlinekval, och ikväll möttes de i en bäst av tre-final på Stockholm E-SportArena. Efter lite förseningar drog matchens första karta, Nuke, igång. Jämnt blev det, men det var Epsilon som lyckades dra det längsta strået och Inferno var kartan som väntade.

Mindre jämnt blev det på Global Offensives mest bilfyllda karta. Epsilon kom iväg till en väldigt bra start, och rätt vad det är hade man en tillräckligt stor ledning som inte ens kunde tappas när flusha hamnade ensam mot fyra motspelare.
Epsilon vs. VYE Gaming – 2-0
Epsilon: jw, Lox, flusha, xelos, schneider
VYE: SKYTTEN, KRiMZ, eksem, relIk, pyth
Detta innebär att vi har fyra CS:GO-lag klara för SM-finalerna på DreamHack Winter 2013. Ett av dessa är dock det numer splittrade Western Wolves, som hade både flusha och schneider i sin femma när de kvalade in. Vad som händer med deras plats är oklart, så vi låter dem stå med i listan tills vidare.
Klara för SM-finalerna säsong 2012/13
Lemondogs
Western Wolves
NiP Gaming
Epsilon
Nästa stopp på SM:s kvalturné är den sydliga staden Malmö den 23 mars, vi kommer garanterat att hojta till så fort det går att börja kvala dit!

21 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 21 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..