×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Counter-Strike: GO

EMS One: NiP slår Epsilon – vinner kvalcup #2

1
NiP åkte ur den första kvalcupen till RaidCall EMS One efter en förlust mot n!faculty. Ikväll fick laget dock sin revansch när de slog Epsilon i den andra kvalcupens final.
Många var nog förvånade efter att n!faculty lyckats slå ut NiP ur den den första EMS One-kvalcupens semifinal med siffrorna 16-12. Ikväll var semifinalen ingen match för NiP som slog slovakiska 3DMAX med 16-6. Samtidigt vann Epsilon sin semifinal mot Imaginary med 16-9 och en helsvensk final var därmed ett faktum.

I finalen var det däremot slut på det roliga för SM-aktuella Epsilon. Under den första kartan, som var de_inferno, lyckades laget som tidigare var kända som WRTT endast ta två rundor från NiP. Eftersom att dessa kvalfinaler spelas i bäst av tre hade de däremot fortfarande en teoretisk chans att jämna ut och ta finalen till en tredje och avgörande match. Så blev det inte. NiP dominerade även de_train, även om Epsilon lyckades ta dubbelt så många rundor som på den första kartan.
Final – RaidCall EMS One-kvalcup #2

NiP Gaming vs. Epsilon 2-0
de_inferno: 16-2, de_train: 16-4
NiP: Fifflaren, friberg, f0rest, Xizt, GeT_RiGhT
Epsilon: flusha, JeSpErW, schneider, Lox, xelos
Går inte lottlösa
Trots resultatet av den här matchen går Epsilon inte lottlösa ur kvalcupen. Laget ligger fortfarande ligger i topp av poängligan för detta kvalupplägg efter att ha fått 75 nya poäng i och med andraplatsen. De har nu totalt 175 poäng. Närmast bakom dem finner vi NiP som kammade hem 100 poäng i och med kvällens vinst och ligger därmed på totalt 150 poäng.

De 16 lag som har flest poäng när de fyra kvalcuperna är färdigspelade är de lag som går vidare till den första säsongen av RaidCall EMS One. Den fullständiga rankingen och mer information om de två första kvalcuperna finner ni på RaidCall-EMSOne.com.

53 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 53 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..