×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Counter-Strike

Ny Half-Life-uppdatering drabbar CS 1.6 *

1
Under kvällen har det klassiska Half-Life fått sig en uppdatering, något som har gjort att CS 1.6 fått lida med buggar av olika slag.
Det var runt halv åtta ikväll som uppdateringen släpptes, och många som försökte starta CS 1.6 möttes av ett felmeddelande som sade att spelet inte var "up-to-date". Detta löstes dock inte så enkelt som att starta om Steam, då många fortfarande lider av att det inte vill uppdateras.

Om man lyckas uppdatera kan man, enligt olika CS 1.6-fantaster, mötas av FPS-drops, muslagg och många andra obekväma problem. Extrema sprite-buggar där allt från vapenikoner till hela maps är extremt buggiga och förstörda förekommer även.

En av de värre sprite-buggarna som stötts på är att sniper-zoomen många gånger har bytts ut mot en helsvart skärm, vilket kan skapa problematik i diverse dueller. Vi tog oss friheten att lägga upp nio bilder på ett par buggar. Nedan finner ni två exempel.

Sprites-problemen kan lösas av att starta om spelet, dock tycks det vara vanligare att få nya former av buggar istället för att det försvinner helt. Exakt vad det är som drabbat CS 1.6, och om det kommer att lösas, återstår att se.

Om någon har stött på fler buggar, eller rent utav besitter lösningar på problemen, får ni jättegärna lägga en kommentar i fältet nedan.

* Uppdatering: Förslag till lösningar på en del problem har listats hos BrutalCS.

Har du lidit av senaste uppdateringen?

883 personer har röstat

263 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 263 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..