×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Counter-Strike: GO

NiP förlorar mot n!faculty i EMS One-kvalcup

1
Det hör inte till vanligheterna att se NiP förlora en match, ikväll inkasserade svenskarna dock en förlust i första kvalcupen till RaidCall EMS One.

n!faculty gav NiP kalla kårar.

Kvällens match spelades mot tyska n!faculty på kartan de_mirage. NiP började som försvarare och låg efter första halvan i ledning med 9-6. Sedan vände vindarna rejält. Tyskarna stod för en gedigen insats och släppte endast tre rundor till NiP som försvarare, vilket gav ett slutresultat på 12-16 i n!facultys favör. I och med detta var den första registrerade förlusten för NiP i vårt system är ett faktum.

Resultatet får ses som extra anmärkningsvärt när NiP tog en storseger senast lagen möttes den 30 januari, då under en match i ESEA Invite säsong 13. Svenskarna vann den matchen, som spelades på de_nuke, med 16-2.

Får en ny chans
Förlusten innebär att NiP nu är utslagna ur den första kvalcupen till vårsäsongen av RaidCall EMS One. Trots detta följer deras semifinalplats med dem i något slags poängsystem som möjliggör att de i slutändan får en plats i turneringen när det väl blir dags. Laget får även en ny chans att kvala in sig genom kvalcup nummer två.

55 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 55 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..