×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Gamepoint.swe sparkade ur Gamepoint *

1
Det verkar vara inne att bryta upp samarbeten mellan tyska multigamingklaner och svenska sektioner. Nu har även samarbetet mellan gamla dopefish och den tyska multigamingklanen Gamepoint upphört. I Gamepoints topic på IRC står detta att läsa:

gmpo.se kicked gl @ future bengan & co.
I en nyhet på GotFrag sägs det att anledningen var att Gamepoint valde att skicka den tyska sektionen till kommande CPL-tävlingar istället för den svenska eftersom de inte ansåg att den svenska tränade nog. Vi har sökt Gamepoint för en kommentar men utan framgång.

* Uppdatering: Vi fick tag i Massud (manager i Gamepoint) och Rille (searcheR) för ett par korta svar. Det här var vad Massud hann säga innan han blev tvungen att sticka:

Gamepoint.se isnt more so strong as they was, they dont train and dont care about the game. We care about it. And we want an Top Clan so we have to change a lot and trying to make an strong german Team, i like bengan and co. but they dont think about there chance in gmpo. so we have decidet to kick them.
Den korta intervjun med Rille finner en rad under den här.
Rille (searcheR)


Det står att läsa i topic i #gmpo att ni blivit sparkade från organisationen, hur kommer det sig?

Ja, vi har väl inte varit särskilt aktiva under sommarlovet, försökt att satsa till de olika events vi varit på men det har alltid slutat med att vi bara spelade för skojs skull.. Så vi har väl inte presterat nå vidare, sen spelade vi nästan ingenting innan WCG kvalet och nu efteråt är de pretty much the same, så vi blir väl kickade pga inaktivitet o jag kan inte göra annat än att hålla med.

Kommer laget fortfarande att hålla ihop och fortsätta tillsammans eller går ni skilda vägar nu?

Haha, ne vi kommer nog inte hålla ihop inom cs sammanhang, om nu någon kommer fortsätta med cs, tror det bara är bengan i dagsläget som är ritkigt sugen. Men vi kommer fortf vara goda vänner o spela wc3 o andra mobbade spel tillsammans. Alla längtar efter WoW :D

Tror du att ni hade lagt ner CS-spelandet även om ni inte blivit sparkade från Gamepoint?

Alla hade väl lagt ner det innan, därför vi får kicken ju:(

Har du någon koll på vad det tyska laget går för? Hur stora tror du att de kan bli?

Inte sett mkt av dem, men ärligt talat tror jag inte dem kommer lyckas :P

Okej, det var allt jag undrade om, tack för din tid. Jag antar att du har något som du vill tillägga...

Ja, var nåra myskokillar som ville att jag skulle säga att XataN är min talesman och att enslaved är en apa! Sen vill jag hälsa min soetis, du vet vem du är :P Tack själv flpee.

66 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 66 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..