×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

PlayIT lägger ner!

1
PlayIT lägger ner sin klan. Detta på grund av att alla spelare slutar och förmodligen kommer vi inte att få se några andra spelare ta över. I alla fall inte på en seriös nivå. Anledningen till att spelarna slutar är för att en av dem har varit sjuk och ska måste hålla sig borta från CS. Detta kom i en tid då spelarna har tröttnat och tog därför ett gemensamt beslut att sluta i PlayIT.
Dessa spelare var med i PlayIT tills dem slutade idag.
  • fjuttiz
  • myz
  • Plugwon
  • quazar
  • t0fflan


myz och Plugwon

Tjena grabbar, vad har ni nu ställt till med?

Plugwon: Vi har allesammans bestämt oss för att lämna playit helt enkelt.

myz: De är så att tofflan har känt sig dålig den sista tiden o varit hos doktorn. Han får inte spela på ett tag, eller ganska långt tag och då orka dom flesta inte fortsätta.


Varför tar ni inte bara in någon annan spelare?

myz: Finns tyvärr inte så många bra spelare i örebro, men jag har bestämt mig för att sluta spela cs o jag har inte tyckt att de har varit lika kul den senaste tiden, så nu passade de mig att sluta o bli cooling.

Plugwon: De flesta i klanen hade inte orken att bygga ihop ett nytt lag igen, börja från scratch igen.


Tror ni att PlayIT kommer hitta någon klan som kan ersätta er i SEL?

myz: Nej, de tror jag inte. Men de får Melkis(ägaren) avgöra. Tror inte att han kommer ta in en ny klan igen.

Plugwon: Får hoppas på det, hittar man dom rätta spelarna bara så. Lite tveksam dock på om det finns några spelare kvar i Örebro att hitta i dagsläget.


Kommer någon av er fortsätta med CS i någon annan klan?

myz: Jag kommer sluta helt. Men jag kommer hänga kvar på fragbite, irc o kolla nyheter osv. Vad jag har hört så kommer quazar att spela som fan, fjutta verkar vara lite osäker och tofflan kommer köra igång när han blir bättre.

Plugwon: Jag kommer spela på för fullt. Ska väl försöka gå med i nån klan oxå.


Det har inte gått så bra för er under den senaste tiden i SEL och WCG-slutspelet. Vad tror ni det beror på?

Plugwon: Det gick bra till en början för oss i SEL, men när vi började bli inaktiva försämmrades resultaten, vilket är självklart. WCG hade vi inte tränat nånting inför på flera veckor. Så jag tyckte vi klarade oss fint.

myz: Vi förlorade mot dom lagen som vi borde ha vunnit emot o o vann mot dom som vi ska förlora mot


Då återstår bara att tacka för eran tid och önska er lycka till i fortsättningen med det ni tar er för. Har ni något att tillägga?

Plugwon: Jag vill tacka melkis för han stod ut med mig och säga adjö till alla på playit!

myz: Jag vill säga att jag älskar drakii, quaz, plugwon, tofflan, fjutta LOVE U ALL ! vill även tacka melkis för att han skjutsa hem mig nästa varje dag från cafeet.. "SHHHHHH ALAGET" ses alla datanordar
Mer info om PlayIT finner ni här.

153 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 153 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..