×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

HiGhland Onlines nya lag offentliggjort

1
HiGhland Online har nu offentliggjort sitt nya lag som också kommer att spela i helgens WCG-kval. Många spekulerade kring bmf.caYa, eftersom de bootcampar på cafét, men det blev inte något befintligt lag som fick sponsringen utan den gick till ett nytt. Så här ser laguppställningen ut:
  • BlackiE
  • gosey
  • Exp
  • Muffe
  • robstah
Som om inte det vore nog är också xet tillbaka som manager. gosey kommer också att lämna sina organisatoriska uppgifter i SK.swe för att satsa på spelandet. Så här låter det i pressmeddelandet:

HiGHLANDS nya lineup !!
Nu har vi äntligen fått ihop en ny 5:a !! Den nya lineupen består av fem kramgoa pojkar:

Carlos Troche [BlackiE]
Sebastian Selin [gosey]
Calle Schöldborg [Exp]
Andreas Tibblin [Muffe]
Robert Lindin [robstah]

Det har vart lite stressigt dem senaste dagarna, men vi har börjat komma igång med hårdträningen till WCG. Eftersom dem inte har spelat så mycket med varandra så förväntar vi inte att dem vinner WCG. Men dem kommer antagligen vara i god form till deras första SEL omgång.

Xet är tillbax som Manager och kommer gosa och kela med laget så vi vinner allt :) Vi vill tacka våra sponsorer: Plantronics för att åter igen stödja oss med deras produkter!
Vill ni veta mer har vi en liten intervju med managern xet.

xet


Hur gick det till när HLO skaffade sig det nya laget?

Vi gick ut med att vi sökte ett lag som kunde lira för HLO och det var MASSOR som hörde av sig. Jag tog i kontakt med dom lagen och dom spelare jag tyckte verkade vara intressanta och så fick dom visa lite vad dom gick för osv...

Har spelarna spelat något tillsammans tidigare?

Dom har alla lirat ihop i diverse klaner, kan inte alla namn på dom :D Så ja, det har dom.

Vad har ni för målsättningar med det nya laget? När tror du att vi ser dem på samma nivå som det gamla?

Målsättningen är att vi kör SEL denna säsong som en liten warmup. Målet är att hålla sig kvar i elit divisionen eller vinna :D Sen får vi se vad som händer efter det. Det är mycket pracca nu som gäller, spela ihop det nya laget mm.

Vad har det egentligen som hände med det gamla laget och har ni gjort något för att det inte ska upprepas?

Det som hände med det gamla laget, ja du, vad säger man. Vi kommer nu att ta fram ett kontrakt för att skydda oss lite mot detta som hände med det gamla laget.

Hur ser det ut för laget rent geografiskt? Har alla spelarna möjlighet att vara på HLO och träna dagligen?

Japp, alla spelarna bor i sthlm och dom kommer att pressa stenhårt från cafét.

Hur långt sträcker sig caféts sponsring? Finns det någon chans att den räcker till USA?

Först och främst kommer vi att satsa på SEL och andra svenska events. Men i framtiden är målet att vi ska ha en klan som åker världen runt och lirar.

Okej, då får jag tacka för din tid och önska lycka till med det nya laget! Avslutningen blir din.

Jaha då var man tillbaka igen i CS-Världen som wannabie pro-lamer men hoppas att mina fans tar mig med öppen famn o hejar på mig och nya HLO. Vill även tacka Plantronics för stödet. Och glöm inte att komma förbi o kolla på grabbarna när dom lirar. Kyle e mest fet Indie e mest sexig , Lantz e mest aegd , Roy e Roy. Tack själv.

180 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 180 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..