×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Calippo hoppar med i bmf.caYa

1
Nu på tisdagskvällen meddelade bmf.caYa att spelaren Calippo kommer att gå med i klanen med omedelbar verkan som ersättare för den numer inaktive JonnyD. Jag lyckads haffa en stressad bmf.caYa | hsv för en kort intervju om den nye medlemmen samt hur framtiden ser ut. Efter att först ha skrattat ut mig för att jag är tryoutskribent svarade han vänligt nog på mina frågor.
bmf.caYa | hsv
Hejsan hsv! Skulle du kunna börja med att berätta hur ni kom i kontakt med Calippo?

Ja, det är svårt att inte komma i kontakt med Calippo då han alltid är överallt skulle jag vilja säga, men senast var väl på Reunion-LAN:et i Stockholm.

Varför har ni valt just Calippo och vad ser du för skillnader mellan honom och er nu inaktive medlem Jonny D?

Vi har valt Calippo för att han är skillad, rutinerad, aktiv, rolig och sällan åker på LAN, och det är de fem kriterierna vi ser till när vi letar nya medlemmar.

Den största skillnaden? Hmm jadu.. Antagligen att JonnyD inte spelar så ofta och Calippo spelar förbannat ofta :)

Sällan åker på LAN?

Okej han åker på rätt många LAN.. Men tja, fyra av fem kriterier är bra nog :)

Vad har ni för planer nu för den närmsta framtiden? Det var ju ett tag sen ni syntes till. Kommer vi att se er på fler LAN i fortsättningen, eftersom Calippo tydligen LANar en del?

Ja vi har tänkt att träna upp oss inför WCG nu närmast.. I mitten av september, det är väl vårt närmsta mål just nu.

I övrigt har vi inget planerat, men vi kommer väl fortsätta att åka på så många evenemang vi kan, som vi alltid har gjort.

Ser läget bra ut för er geografiskt nu? Med tanke på bootcamps och resor till eventuella LAN?

Två i Stockholm just nu, dock tre, hsv, nebb och chea, inom en väldigt snar framtid. Sedan Bullen i Brunflo och Calippo i Norrköping, så det ser.. Ehm.. Bra ut? Eller är det dåligt? Jag vet inte, det visar sig.

Då får jag tacka så mycket för intervjun eftersom du har ganska bråttom! Har du några sista ord att tillägga?

Näe inte direkt.. Lycka till @ Calippo :)

Med dessa ord lämnar hsv mig hastigt och försvinner från IRC. När han är online hittar ni honom tillsammans med de övriga medlemmarna i bmf.caYa:s förstafemma (Bullen, chea, Calippo, hsv och nebb) i #caYa och #bmforces.

114 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 114 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..