×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Jns lämnar PlayIT

1
SEL-klanen PlayiT som är sponsrade av ett café med samma namn tappade idag en spelare. Det var nämligen så att Jns valde att lämna klanen för att det gick ut över hans nyblivna jobb. Detta bör inte påverka PlayIT så mycket då de redan har fem spelare. För er som inte vet vem Jns är så anslöt han sig till klanen inför säsong fyra av SEL. Dock gjorde han det samtidigt som två andra spelare, PlugWon och Myz. Enligt SEL:s regler får varje lag enbart ta in två spelare per säsong vilket gjorde att Jns inte fick vara aktiv i SEL-matcherna.
PlayIT består numera av.
  • fjuttiz
  • quazar
  • t0fflan
  • Myz
  • PlugWon

[PlayIT]fjuttiz

Tjena fjuttiz. Fick precis veta att Jns har lämnat klanen, vad beror det på?

Jns valde att lämna klanen pga han fick ett jobb på spendrups som han verkligen vill satsa på. Playit har börjat hårdsatsa nu på senare tid och han kunde antagligen inte lira i vårt tempo.


När Plugwon, Jns och Myz anslöt sig till PlayIT pratade ni om att det var för att ni skulle kunna satsa mer. Hur tycker du det har fungerat?

Innan vi tog in dom 3 spelarna så hade vi väldiga problem med att spela, några hade helt förlorat motivationen att spela och den andre visste inte vad klocka var. Men nu fungerar det så bra det bara kan och vi kommer premilärt forsätta med en stark 5-lineup.

Kommer vi få se ett annat PlayIT när SEL-säsongen drar igång igen den 14:e augusti än vad vi fick se innan sommaruppehållet?

Ni kommer att få se ett nytt playit, det kan jag garantera. We gonna change history...


Lycka till i SEL och vad ni nu tar er till. Är det något du vill tillägga?

Tack Johan, vill passa på att säga vad en vis björn en gång sa.. "Om snöret inte håller, utan går av, är det bara att försöka med ett annat snöre", tack-och-adjö-för-idag.


Jns

Tjena Jns, jag fick just höra att du valt att sluta i PlayIT. Vad är anledningen till det?

Tjena fajri. Har precis fått jobb 5 veckor framåt..så ja skulle inte haft tid och lira kvar. Plus lite andra grejer.


Hur har din tid i PlayIT varit?

Jo det har varit riktigt skoj, något helt nytt. Lärt mig mycket nytt på den lila tiden.


Du fick aldrig chansen att spela i SEL-matcher på grund av en regel som säger att man bara får ta in två spelare per säsong. Hur kändes det att bara få sitta och titta på?

Det var ingen fara. Så är reglerna. :)


Då tackar jag för din tid och ha de så kul på jobbet. Är det något du vill tillägga?

myz äger!

49 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 49 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..