×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

[9].esu blir bara [9]

1
e.Sports united bröt idag med [9].esu, vilket faktiskt stod i topic i #esu för ett tag sedan men snabbt plockades bort och dementerades. Nu är det dock klart att Café Nine är ensam sponsor till vesslan, Lucchese, Luciano, quick och XeqtR. Detta innebär självklart ett avbräck för laget vad gäller hur långt sponsringen kan sträcka sig, så bli inte förvånade om det kommer in en ny delsponsor till laget i framtiden. För mer information följer en kort intervju med [9]Admin.
[9]Admin


Till att börja med, hur kommer det sig att [9].esu numera bara är [9]?

Eftersom Esport-united säger upp avtalet med Team9, och det grundar dom på att dom skall skära ner allt inom spelsponsring generellt.

Vilka effekter kommer detta att få på laget och sponsringen?

Som det har sett ut, så har ESU gjort en halvsponsring med Team9, det innebar att dom stod för hotellavgifter och Nine stod för resaavgifter. Så framöver kommer Nine att bistå med den hela kostnaden, men självklart kommer vi leta efter en blivande sponsor som kan tänka sig att få synas i utbyte mot pengar.

Som det ser ut nu, kommer antalet evenemang som laget åker på att påverkas?

Nu framöver kommer ESWC, det eventet är redan färdigbetalat, sedan har vi CPL-kval eller CPL Dallas, och till de eventen så kommer vi försöka att ta hjälp av våra kontakter och få lite spons.

Förut sponsrade Nine flera olika CS-lag, hur stor är chansen att den historien upprepar sig?

Ja, den formen av sponsring som fanns då var inte precis en 100% sponsring, men att något liknande sker igen är inte helt omöjligt.

Då tackar jag för din tid och önskar er lycka till i framtiden. Några avslutande ord som du vill ha med?

Jag vill tacka Esport-united för den tid som har varit, och hoppas all lycka till dom i forsättningen.

27 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 27 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..