×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Nebb blir caYa:s femte spelare

1
För ett tag sedan meddelade caYa att iLight lämnat dem på grund av att de i möjligaste mån ville bli en stockholmsklan. De smög inte heller med att de redan ordnat med en femte spelare som var bosatt i Stockholm, och idag offentliggjorde de denne femte spelare. Som ni nog redan listat ut efter att ha läst topic är det Nebb som nu åter hittat tillbaka till sin första, och enda, klan. caYa:s laguppställning ser nu ut så här:
  • JonnyD
  • hsv
  • chea
  • Bullen
  • Nebb
Vi fick, trots att det är en av de obekvämaste tiderna på dygnet, tag i Nebb för en intervju, som ni läser nedan:

Nebb


Tjena Nebb! Till att börja med, hur kom du i kontakt med caYa?

Haft kontakt med dem ända sedan jag började lira CS seriöst, det vill säga när jag fick dator hemma, runt mars/april förra året. De var min första och enda klan :)

Vilka kvaliteter kommer du att tillföra laget?

Nog mest aim och, ehum, rutin (låter lustigt med tanke på att jag inte visat mig i några klaner överhuvudtaget egentligen) :)

Om ett par timmar kommer du att spela WCG-kval med klan Matrix, innebär det att vi inte kommer att få se caYa delta i WCG-kvalet?

Hmm, det vågar jag inte svara på, men reglerna säger att jag måste spela med det lag jag kvalat först med, och jag har ändå bundit upp mig att spela med matrix, så för min del blir det nog inte av med caYa i alla fall. Förutsatt vi kvalar med matrix då.

Vad har caYa för mål i framtiden? Ni kommer nu att vara centrerade kring Stockholm, är cafésponsor aktuellt månne?

Det där är jag inte alls insatt i, jag är bara insatt i vad som gäller för sommaren, tror inte någon blickat längre än så; jag har det inte i alla fall. Det är ändå ett par månader kvar på sommaren, och ett par månader är lång tid i CS. Ingen idé att börja planera för långt fram när saker är så ostadiga som de är i CS-communityn.

Då ska jag låta dig krypa till kojs. Tack för din tid och lycka till i caYa, något du vill tillägga?

Japp, Mikael "FiTTMiCKE" Korduner är, som alltid, en sanslöst präktig HyndA.

Och det där ger du fan i att editera bort :P

64 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 64 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..