×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

THOR OPEN

THOR Dota 2: NoTideHunter vinner kval #2

1
Under två dagarna av Dota 2-action så har nu det andra kvalet till THOR Open avjorts. Med flera nämnvärda lag med från start, såsom OSPL, 4FC, ROOT, nth, Eclypsia, Skånes Elit och MYM där tillslut det nyskapade laget, NoTideHunter kvalade sig vidare till finalerna i december.
64 lag bekräftades för att ta chansen att kvala in till de stora finalerna i december där prispotten för Dota 2 ligger på 130 000 SEK. Väl i turneringen var det ingen som lyckades stoppa NoTideHunter som gick obesegrade genom hela kvalet.
NoTideHunters väg genom kvalet
vs. DagaZ – 1-0
vs. Eclypsia – 1-0
vs. eVodota2 – 1-0
vs. Clan Poland – 1-0
vs. MYM – 2-0
vs. 4 Friends + Chrillee – 2-0
Detta innebär att NoTideHunter är det andra laget som lyckas kvala in till LAN-finalerna. Vilka som gör NoTideHunter och We haz Asian sällskap får vi veta de närmaste veckorna då kvalen fortsätter.

Lag klara för THOR Open: Dota 2
1. We haz Asian
RMC, Crydasia, unicornxoxo, hiphopNOTpop & TBA
2. NoTideHunter
kizzles, Black^, Eternalenvy, S4 & AdmiralBullDog.
3. Kval #3 – 19 oktober – Öppen för ansökan!
4. Kval #4 – 26 oktober
5. Kval #5 – 1-4 november
6. Kval #6 – 16 november
7. Kval #7 – 22-25 november
8. Kval #8 – 30 november
THOR Open-finalerna kommer att avgöras på Kistamässan i Kista, Stockholm den 8-9 december och har 600 000 SEK i den totala prispotten fördelad på sju speltitlar. För att läsa mer om THOR Open klickar ni på bilden som följer.


Klicka på bilden för att komma till informationssidan!


8 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 8 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..