×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Counter-Strike: GO

Fler lag klara för SLAP LIVEs GO-turnering

1
Ytterligare fem lag har offentliggjorts till SLAP LIVE #26:s 10 000€-turnering som arrangeras samtidigt som ESWC i början av november.
För lite över en vecka sedan offentliggjordes det att bland andra den brasilianske mibr-legendaren cogu kommer att besöka SLAP LIVE #26 tillsammans med sitt CS:GO-lag Progaming.TD. Nu har ytterligare fem lag offentliggjorts, och även om det främst är danska lag finner vi även ett och annat utländskt lag.
Lag till SLAP LIVE #26
Progaming.TD
redByte
3DMAX!
Aarhus Bears
Jersey Shore
Viborg eSport
Give It All
Banana Phone
De flesta lag i listan tycks vara obeprövade på en högre internationell nivå, men både 3DMAX och norska Give It All är med i ESWC-onlinekvalet som påbörjades under gårdagen. De sistnämnda lyckades i den första omgången besegra svenska Absolute Legends, som dock spelade med en inhoppare.

SLAP LIVE #26 arrangeras i Fredericia Messecenter i just Fredericia, Danmark den 1-4 november. Prispotten för CS:GO-turneringen är, som skrivet ovan, €10 000 som motsvarar närmare 90 000 svenska kronor.

Är ni intresserade av att spela turneringen kan ni skicka in en ansökan hos SLAP, och om ni tidigare varit på Copenhagen Games fungerar det att använda profil som ni skapade där.

9 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 9 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..