×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Counter-Strike: GO

Tidig förändring i Lions – relIk ersätter olexz

1
Knappt 72 timmar efter att Lions gått ut med sitt nya CS:GO-lag är det dags för ett spelarbyte. olexz får lämna laget medan relIk kliver in som femte man.
I fredags offentliggjordes Lions sprillans nya Counter-Strike: Global Offensive-lag. I spetsen såg vi olexz och niwen tillsammans med zape, windster och barsiC och tillsammans siktade de på DreamHack Winters CS:GO-turnering med hela 300 000 kronor i potten.

Nu är tongångarna annorlunda då laget väljer att göra sig av med olexz till fördel för hatersG0nnahate-spelaren relIk. Anledningen till att laget valt att genomföra detta byte var att olexz ej skulle kunna delta på just DreamHack Winter.

Detta ger oss följande CS:GO-femma i Lions:
Lions
Lamar "niwen" Mahmuzić
Marcus "windster" Andersson
Eddie "zape" Härdeman
André "relIk" Östlund
Daniel "barsiC" Fanous
Laget väntas fortfarande förbereda sig för DreamHack Winter som går av stapeln 22-25 november i Jönköping med en 300 000 kronor stor prispott till Counter-Strike: Global Offensive.

46 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 46 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..