×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Counter-Strike: GO

Nordiskt ESWC-kval på ESEA – för Premium-medlemmar

1
Idag offentliggjordes ESWC:s CS:GO-kval för Norden, Storbritannien och Tyskland. Värd för kvalen är inga mindre än E-Sports Association, ESEA, som dock enbart arrangerar kvalen för Premium-medlemmar.
ESEA utvidgade till Europa tidigare i år, och efter att man redan har gått live i Tyskland är både Norden och Storbritannien på tur. Nu har man även fått äran att hålla i ESWC-kvalen för de tre områden nämnda ovan.

Det kommer att arrangeras ett onlinekval per region, och en vinnare per kval kommer att få en plats till ESWC med betald resa. Om dessa är de enda kval som arrangeras till ESWC:s CS:GO-turnering är i oklart.

Ni kan redan idag ansöka om att spela kvalen, och slussarna stängs den 29 september då kvalet drar igång den 1 oktober. Värt att notera är att man kräver att varje kvaldeltagare har ett ESEA Premium-konto.

För att läsa mer, bland annat hur ni ansöker om att spela kvalen, beger ni er till ESEA.

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..