×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Counter-Strike: GO

CS:GO lockar tillbaka Cold As Ice

1
Valves nya titel har plockat tillbaka en hel del namn, och även skapat några av de mest bisarra kombinationer av spelare. Ja, CS:GO har verkligen nollställt CS-scenen helt och hållet. Några som noterat detta är det gamla laget Cold As Ice.
Laget består av bland andra eksem och Noodles, som under en senare tid setts i olika lag på småturneringar runtom i Sverige. Även nibble, som många gånger varit i hetluften, syns i laget. Killarna vill nu nå toppen och etablera sig som ett av Sveriges absolut bästa CS:GO-lag.

Namnet, CAI, verkar vara något temporärt då man uttalar sig om att man gärna skulle vilja ha en organisation. Följande fem spelare representerar det Örebro-baserade laget:
Cold As Ice
Mikail "eksem" Bill
Mahyar "Noodles" Samadi
Stefan "nibble" Wård
Filip "lurkz" Åkerstrand
Joel "honkaz" Honkanen
Var vi kommer att se laget spela för första gången är oklart. Det kommer med största sannolikhet bli över internet, men laget har enligt en intervju snackat om att åka på DreamHack Winter 2012, där prispotten för CS:GO-turneringen ligger på skyhöga 300 000 SEK.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..