×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Fragbite

Go For SteelSeries med produkterpriser för 22 500 SEK

1
Under augusti och september har vi här på Fragbite anordnat en mängd CS:GO-turneringar med en rad fina priser. Nu är det dags igen, SteelSeries bjuder upp till dans med produktpriser för 22 500 kronor på bordet. Där några utav Sveriges bästa lag kommer att delta för att göra upp om de helfeta priserna!
Turneringen kommer att hålla 32 lag, varav åtta utav de är inbjudna sen tidigare. De andra 24 platserna kommer att gå till er användare. Nedan listas det all nödvändig information ni behöver för att lyckas knipa en plats i turneringen, se till att läsa igenom allt noggrant och följ instruktionerna så kan ni säkra en plats!
Go For SteelSeries
  • Start: Fredagen 21 september
  • Matchdagar: 21-22 september
  • Upplägg: Gruppspel fredag, slutspel lördag
  • Starttider: Matchstart från 18:00 båda dagarna
Gruppspelet under fredagen kommer att bestå av åtta grupper, varav varje grupp har ett utav de inbjudna lagen. Resten av platserna kommer att fyllas på via den öppna registreringen. Två lag från varje grupp avancerar vidare till lördagens slutspel, där varje match kommer att spelas bäst av tre kartor.För att bli accepterade, se till att ni läser igenom reglerna grundligt, sedan anmäler ett lag med minst fem spelare och korrekta SteamID:s, därefter skriver ni till sozu i #Fragbite.CSGO-kanalen på IRC vad ert lag heter för att bli granskade och accepterade.Utöver de feta priserna kommer det även bjudas på högkvalitativ stream från D-eSports, tillsammans med James Banks och Pansy. Så se till att göra en korrekt anmälan om du och ditt lag är sugna på att delta, det är först till kvarn som gäller på de öppna platserna!

Har du inget lag att spela med och är istället sugen på att kika på turneringen, kan du klicka dig in på Fragbites samt SteelSeries Facebook-sidor och trycka på den omtalade gilla-knappen för uppdateringar om turneringen. Vi kommer även att täcka turneringen här på sidan, så om du är lika taggad som vi är - släng in en kommentar och låt oss veta!

27 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 27 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..