×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Counter-Strike: GO

Preliminär deltagarlista för SteelSeries GO

1
Imorgon är det dags för Counter-Strike: Global Offensive att äntligen släppas. SteelSeries och Inferno Online ser då möjligheten att under första helgen efter releasen arrangera en tävling med 30 000 kronor i förstapris.
Fragbite har fått tag på en preliminär deltagarlista där 13 lag har intresseanmält sig, varav tio är svenska. Denna lista kommer dock att sållas ner till åtta lag då man inte planerat att ha en större turnering.

SteelSeries GO
NiP
GeT_RiGhT
f0rest
Xizt
Fifflaren
friberg

NWA
fRokiZ
ribZ
DexeN
AlexR
mattouf

whyME
KING
ENONEMADE
FireFly
Patrik
dubstep

Memories
MATTTTTI
FIXEL
APO
YNNCK
PnD

Kalla Drinkar
next
tease
ink
smn
holmeen

Visby
Edman
Bobban
Putte
Snappsen
Edvin

Team AIM_MAP
niwen
barsiC
cuber
TBA
TBA

BuggIT
navoy
mugg
Berg
twist
cype

SAFEHOUSE
Lucifron
NinjafiskJR
Lusse
Forre
eiden
Gweilo

Ljushuvud
SCHELINENEN
Klezzen
Chili
Grevenn
Adam

Gamespace.nu
vetic
poe
kezi
lagerqvist
clueless

Mpire163
Ottomannen
Mrgaz
yOuaRe
cArlen
sAnctus

E-Srael
Mouse
Emz
Szanto
aNnii
JNI
Dessa är alltså lagen som bekräftat att de kommer att deltaga om en plats ges till dem, men då man bara planerat att köra åtta lag i turneringen kommer fem lag att tas bort ur deltagarlistan så fort arrangörerna bestämt sig.

Man har även avslöjat att man planerar att köra det klassiska upplägget med två grupper med fyra lag i varje grupp. I gruppspelet kommer man att spela bäst av en karta, medan slutspelet bjuder på bäst av tre.

SteelSeries GO arrangeras på Stockholm E-SportArena i Stockholm i helgen, den 25-26 augusti, och har 30 000 kronor i förstaplats och en hel del produktpriser från SteelSeries till hela topp tre.

49 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 49 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..