×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Counter-Strike: GO

Rykte: Polackerna går över till CS:GO

1
Enligt säkra källor sitter "The Golden Five", som i dagsläget representerar ESC Gaming, och tränar Counter-Strike: Global Offensive inför för en trolig övergång.
Polackerna i ESC Gaming har vunnit WCG tre gånger, ESWC två gånger och även årets upplaga av IEM:s Globala Finaler. En annan merit är att man även kommit tvåa i CS:GO-turneringen på Copenhagen Games, och med releasen av den nya titeln runt hörnet verkar det nu som att Neo och hans lagkamrater förbereder sig för en övergång.

Detta rykte grundar sig i att minst tre av spelarna i ESC:s ordinarie femma suttit och tränat mot olika CS:GO-lag som på pappret ser ut att bli framtida topplag inom Global Offensive.

Loord och hans ESC Gaming gjorde bra ifrån sig i CS:GO på CPH Games.

Om detta gäller alla fem spelare eller om man helt enkelt blandar ihop sig med Source-spelare är oklart. Angående representation är det även oklart om de planerar att fortsätta spela under ESC Gaming efter den potentiella övergången.

Om "The Golden Five" nu byter spel lär det inte ske än på ett tag dock då man är uppskrivna för att deltaga i TECHLABS Cup i slutet av nästa månad.

Fragbite kommer att göra sitt bästa för att hålla er uppdaterade om det kommer ytterligare nyheter kring situationen.

34 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 34 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..