×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Fragbite

Här är Fragbite på DreamHack Summer!

1
Om bara några dagar öppnas Elmias portar för att låta DreamHack Summer 2012-deltagare strömma in. Vi har tidigare sagt att vi kommer att vara på plats, men inte riktigt exakt vad vi kommer att göra nere i Jönköping.
Vi tänkte att det är dags för oss att avslöja vad vi planerat för sommarens fetaste e-sport-händelse. Håll hårt i stolen och spänn hakmusklerna – här kommer informationen om Fragbite på DreamHack Summer.

Klicka på bilden för att komma till kampanjsidan



42 kvadratmeter blåorange briljans

I Hall B kommer Fragbite med en 42 kvadratmeter stor monter att erbjuda alla balla grejer som står nedan i denna nyhet. I montern kommer vi att erbjuda, utöver möjligheten att träffa den härliga Fragbite-redaktionen, bland annat en livestream med mer eller mindre välkända profiler, 1on1-turneringar i både CS och SC2 och en pant-automat.



Livestream med HeatoN och walle

Föga oväntat kommer Fragbite att ha en livestream på plats i Elmia, i samarbete med Returpack. Framför linsen kommer främst den legendariska NiP-duon Emil "HeatoN" Christensen och Dennis "walle" Wallenberg att vara. Med E-Sport Productions bakom spakarna kommer både E-Sport SM-finalerna och Plantronics CS Championship att sändas direkt här på Fragbite.


Nytt för denna gång är även att vi mellan matcherna kommer att hålla streamen igång. Under dessa perioder står Victor "Bejcon" Lindqvist och undertecknad, André "rich" Åkerblom, för underhållning i form av tävlingar, live-intervjuer och allmänt snick-snack.



The Ultimate FRAG-OFF
by Heat-Gaming & QPAD

I vår underbara monter kommer våra ansvariga att arrangera tävlingar. En av dessa är den återkommande Counter-Strike 1on1-turneringen The Ultimate FRAG-OFF med feta priser från QPAD och Heat Gaming!


Under de två första dagarna (16 och 17 juni) kommer vi att arrangera fyra stycken kval som skall generera sammanlagt åtta finaldeltagare. Dessa spelare kommer att göra upp i ett slutspel om The Ultimate FRAG OFF-titeln på måndagen (18 juni).
Hålltider:
Kval #1:
(16:e) 15:00
Kval #2: (16:e) 20:00
Kval #3: (17:e) 15:00
Kval #4: (17:e) 20:00
Slutspel: (18:e) 15:00
Oroa er inte över att missa kvalen – vi på Fragbite kommer att skriva nyheter inför varje kval som påminner er.

Turneringen kommer att spelas på datorer från Heat Gaming och skärmar från BenQ och kommer att ha sjuka priser från QPAD och Heat Gaming.

Priser för The Ultimate FRAG OFF by QPAD
Förstapris:
1st QPAD QH-1339
1st QPAD MK-85 Mechanical Keyboard
1st QPAD 5K Pro Gaming Laser Mouse
1st Heat-Gaming-dator

Andrapris:
1st QPAD MK-85 Mechanical Keyboard
1st QPAD 5K Pro Gaming Laser Mouse

Tredjepris:
1st QPAD MK-85 Mechanical Keyboard


Fragbite StarCraft II Challenge by QPAD

Något som är nytt för i år är att vi valt att hålla i en StarCraft II-turnering, så du som känner att Counter-Strike inte riktigt är din grej utan hellre vill döda lite rymdmonster och samtidigt ha chansen att vinna feta priser så är det här turneringen för dig.

Vi kommer under de två första dagarna av DreamHack (16 och 17 juni) att hålla i sammanlagt två kval med plats för 32 deltagare i varje. Där avancerar sedan fyra spelare från varje kval till slutspelet som startar på måndagen (18 juni). Alla matcher i turneringen fram till semifinalen- och finalen i slutspelet kommer att spelas på deltagarnas egna datorer, vi kommer kontinuerligt gå ut med nyheter ett par timmar före varje kvalstart för att påminna alla som vill ha chansen att plocka hem sjuka priser från QPAD!

Priser för Fragbite StarCraft II Challenge by QPAD
Förstapris:
1st QPAD QH-1339
1st QPAD MK-85 Mechanical Keyboard
1st QPAD 5K Pro Gaming Laser Mouse

Andrapris:
1st QPAD MK-85 Mechanical Keyboard
1st QPAD 5K Pro Gaming Laser Mouse

Tredjepris:
1st QPAD MK-85 Mechanical Keyboard


Fragbite King of The Hill by QPAD

Om ni tyckte det räckte med en stor Counter-Strike och StarCraft II-turnering så är vi lite besvikna, för vi ger er nämligen chansen att plocka hem ännu mer priser!

Under alla dagarna på DreamHack kan vem som helst komma till vår monter och delta i vår 1on1-KoTH-turnering. Där gäller det att lyckas vinna sin första match och sedan slå så många kommande utmanare som möjligt. Ju fler utmanare man lyckas besegra desto finare pris får man med sig när man väl blir utslagen – om man blir utslagen!
Hålltider:
KoTH #1:
(16:e) 11:00-13:00
KoTH #2: (17:e) 11:00-13:00
KoTH #3: (18:e) 18:00-21:00


Högkvalitativt masscoverage!

Som bekant kommer det vara en hel del turneringar på DreamHack Summer 2012, bland andra SC2-turneringen DreamHack EIZO Open, CS 1.6-turneringen Plantronics CS Championship, Dota 2-turneringen Corsair Vengeance Cup och E-Sport SM, som innehåller massor av speltitlar.

Fragbite kommer att göra sitt bästa för att täcka alla dessa turneringar så grymt som möjligt, och med hjälp av vår stream bör ni kunna förvänta er något av ett annorlunda coverage för CS 1.6-turneringarna.



Panta mera med Fragbite

Dricket du mycket läsk och dylikt på DreamHack? Har du kanske tidigare märkt att folk slängt pantburkar lite överallt? Då Dags att tjäna lite karma! I vår monter kommer vi, i samarbete med Returpack och deras Pantamera-kampanj, att ha en pantmaskin som gör världen till ett bättre ställe! Vårt motto är, och har alltid varit: Panta aluminuim och plast, så mår själen inte lika kasst.













35 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 35 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..