×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

E-Sport SM

E-Sport SM säkra för ytterligare två år

1
Om bara några dagar är det dags för DreamHack Summer 2012 och även finalerna i E-Sport SM. Åtta kval har spelats runtom i Sverige, och i titlarna Counter-Strike 1.6, StarCraft II, FIFA 12, Heroes of Newerth och Super Street Fighter IV Arcade Edition kommer svenska mästare att koras.
Nu har E-Sport SM själva gått ut med att man säkrat finansiellt stöd för ytterligare två års verksamhet då Telia, turneringens huvudsponsor, har gett arrangörerna tillit.
E-sporten växer så det knakar och Telia har varit en viktig partner för både DreamHack och Inferno Online när vi gemensamt tagit det från källarnivå till stora idrottsarenor. När Telia nu fortsätter och förnyar sitt engagemang ser vi det som ett kvitto att e-sporten är här för att stanna, säger Robert Ohlen, VD, DreamHack AB.
Hur det går på E-Sport SM-finalerna för denna säsong återstår att se runt den 16-19 juni då DreamHack Summer 2012 arrangeras.

14 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 14 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..