×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

Coldgame skickar namnkänt lag till DHS *

1
Om inte mycket mindre än två veckor är det dags för ännu en upplaga av DreamHack Summer i Jönköping. Turneringar har offentliggjorts, och två av dessa är E-Sport SM:s 1.6-turnering och Plantronics CS Championship.
Båda turneringarna har 100 000 i prispotten, och utöver den imponerande listan på inbjudna lag till Plantronics CS Championship kan vi nu ta del av en intressant femma som rullar sig ner, eller upp beroende på vilka spelare man tänker på, för att kvala via BYOC-turneringen som genererar två platser i den Plantronic-sponsrade turneringen.

I laget, som kommer att spela under Coldgame.se:s fana, finner vi de SM-inkvalade spelarna spozy och pawnile tillsammans med Zyppe och pop. Även vuggo, som allt oftare klassas som en kommentator före spelare, kommer att damma av musen.
Coldgame.se på DHS
spozy
Zyppe
pop
pawnile
vuggo
Som tidigare nämnt kommer femman att spela BYOC-kvalet till Plantronics CS Championship och även E-Sport SM då spozy och pawnile säkrade en plats när de kvalade som Keita-Gaming i Malmö.

* Uppdatering:
Då det visar sig att spelarna behövde ha tre stycken från laget som kvalade till E-Sport SM för att deltaga i finalerna kommer seazon att åka till Jönköping istället för vuggo.

57 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 57 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..