×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Intel by IOS: SK slår ESC – möter fnatic i final

1
Giganterna SK och ESC Gaming möttes i den andra semifinalen av 3rd Generation Intel Core Challenge by Inferno Online. Matchen inleddes på Train och SK började starkt som T och tog fem raka rundor. ESC kom sedan tillbaka och kunde utjämna till 5‑5.
Sedan turades lagen om att ta rundor och SK ledde i halvtid med 8-7. I andra halvlek tog SK hem pistolrundan efter fina usp-hs av f0rest och Delpan. SK fortsatte sedan att ta runda på runda, bland annat genom en fin prestation av Delpan. Till slut hade man tagit åtta raka rundor i andra halvlek och således vunnit kartan med 16‑7.

På Dust2 började SK som T och de kunde relativt enkelt ta hem den första pistolrundan. SK gick sedan upp till 5-0 innan ESC Gaming kom in i matchen och kvitterade till 5-5. Lagen växlade sedan rundvinster och halvtidsresultatet blev till slut 8-7, fördel ESC.

På kartans andra pistolrunda drog f0rest en usp-ace med tre hs. Efter en ekonomisk runda från ESC köpte de vapen och då var det Neos tur att dra en ace, denna gång med en ak47:a. Nu hade SK en ekonomisk runda och GeT_RiGhT inledde med att kniva en polack, ta hans AWP och döda ytterligare en ESC-spelare. Delpan fick sedan tag på en ak47:a och drog två ak-hs vilket gav SK rundvinsten trots att de hade eco.

Lagen följdes sedan åt resultatmässigt men SK kunde till slut säkra 15-13, mycket tack vare f0rest och framför allt Delpan som spelade mycket bra med AWP. Rundan efter tog SK hem ett 3on4-läge och därmed var finalplatsen klar.
SK vs. ESC Gaming – 2-0 (16-7, 16-13)
SK: face, Delpan, GeT_RiGhT, f0rest & RobbaN
ESC: pasha, Loord, neo, kuben & TaZ
Därmed är det dags för final där svenskdanska fnatic väntar efter att ha slagit eSrael i sin semifinal. Matchen kommer efter schemaändringar att starta inom kort, uppskattningsvis klockan 20:45.
Final – ~20:45
fnatic vs. SK

fnatic: Gux, Xizt, moddii, karrigan & Friis
SK: face, Delpan, GeT_RiGhT, f0rest & RobbaN
Missa inte intervjuerna med fnatics Gux och face från SK. Finalen kan sedan följas via Fragbites stream med HeatoN och walle.

Ta mig till streamen!




13 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 13 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..