×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

CUP

SK och fnatic spelar fnatic PLAY league ikväll

1
Efter att ha inlett med en varsin vinst är det nu dags för svenskbaserade SK Gaming och fnatic, tillsammans med resterande lag i Grupp B, att spela sin andra omgång i fnatic PLAY league.
SK Gaming, som spelade en jämn vinstmatch mot Anexis i förra veckan, kommer att möta myRevenge. Det tyskbaserade laget åkte på rejält med stryk mot finska WinFakt förra veckan och kommer göra allt för att återfå sin värdighet.

''Hemmalaget'' fnatic får dock en på pappret tuffare uppgift när de tar sig an danska Anexis som gav SK Gaming en rejäl match förra veckan. Danskduon Friis och karrigan och deras fnatic övertygade dock förra veckan genom att slå Moscow Five.

Den mest intressanta matchen ikväll bör dock dock bli finska WinFakts möte med ryssarna i Moscow Five. Finnarna kommer, precis förra veckan, att använda sig av Metaphor istället för dRiim, som tidigare temporärt ersatt lurppis i laget. Det verkar dock som att Moscow Five blir fulltaliga då Dosia tycks vara tillbaka från sin semester.

Kvällens hetaste möte är finska WinFakt mot ryska Moscow Five

19:00
SK Gaming vs. myRevenge

SK: RobbaN, face, GeT_RiGhT, f0rest & Delpan
myR: maKz, jaenson, avenue, mat & debsN68
Stream: FnaticTV

20:00
WinFakt vs. Moscow Five

WF: BASiC, aslak, allu, H^N & Metaphor
M5: ROMJkE, ed1k, Fox, h4cker & Dosia
Stream: FnaticTV

21:00
fnatic vs. Anexis

fnatic: Xizt, Gux, MODDII, Friis & karrigan
Anexis: BERRY, Nuggi, Snappi, zanoj & lomax
Stream: FnaticTV
Precis som vanligt kommer matcherna att sändas på FnaticTV.

13 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 13 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..