×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

CUP

SK m.fl. lirar fnatic PLAY league ikväll

1
Den andra omgången av fnatic PLAY league spelas ikväll. Senast såg vi svenskbaserade Lemondogs och fnatic vinna över sina motstånd, medan den polska guldfemman i ESC Gaming blev aningen överkörda av tyska Alternate.
Ikväll spelar SK Gaming mot det danska topplaget Anexis samtidigt som WinFakt möter tyska myRevenge. Dock är den mest tilltalande matchen för den allmänna CS-älskaren förmodligen ukrainska Na`Vi:s möte med gårdagens Intel-IO-kvalvinnare – danska Wikipediots.

Intressant med kvällen är även att Na`Vi, WinFakt och Anexis tvingas spela utan sina ordinarie femmor. Ukrainarna måste ta in sin projektledare, den före detta DTS-spelaren ANGE1 då markeloff är på resande fot runtom i Europa.

WinFakts taktiker, lurppis, fortfarande är i USA och man får ta in Metaphor eftersom dRiim är otillgänglig medan Anexis använder sig av lomax istället för zE- av okänd anledning.
19:30
Na`Vi vs. Wikipediots

Na`Vi: starix, Zeus, Edward, ceh9 & ANGE1
Wiki: ArcadioN, trace, turkizh, coloN & Xyp9x
Stream: FnaticTV

20:30
SK Gaming vs. Anexis

SK: RobbaN, face, f0rest, GeT_RiGhT & Delpan
Anexis: BERRY, Nuggi, Snappi, zanoj & lomax
Stream: FnaticTV

21:30
WinFakt vs. myRevenge

WF: BASiC, aslak, allu, H^N & Metaphor
myR: maKz, mat, jaenson, avenue & debsN68
Stream: FnaticTV
Som ni ser ovan drar den första matchen igång 19:30 och en timme senare spelar SK Gaming för att sedan följas av WinFakt mot myRevenge som drar igång ytterligare en timme senare.

16 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 16 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..