×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

CUP

SK tvingas tacka nej till TECHLABS-final * **

1
För ungefär en månad sedan spelades en stjärnspäckad cup vid namn TECHLABS Cup. Gruppspelet och den större delen av slutspelet spelades online, men finalen tänkte spelas på ett köpcentrum i centrala Moskva, Ryssland nu på söndag.
Vidare till final gick svenskdanska SK Gaming, efter två bekväma slutspelsomgånger mot Vifort och KerchNET, och IEM-tvåan Na`Vi som slog både Moscow Five och fnatic på väg till final.

Nu har dock SK Gaming meddelat att man inte kommer att närvara under finalen i Moskva. Någon anledning har man inte gett, och någon ersättare för trace och hans svenska lagkamrater är än så länge oklar – om det ens blir något lag som ersätter.

Båda finalisterna var garanterade $5 000, motsvarande över 35 000 svenska kronor, och skulle få det dubbla vid eventuell finalvinst. Nu står dock ukrainarna utan något finalmotstånd, men rykten säger att Moscow Five är en kandidat att ersätta SK.

Släpper TECHLABS Cup mer information kommer det att skrivas om här på Fragbite.

* Uppdatering:
Enligt SK:s GeT_RiGhT beror det uteblivna deltagandet på ett Visum-problem, något som är väldigt vanligt när det kommer till ryska spelare eller ryska evenemang. Mer information utlovas i ett blogginlägg från stjärnan själv!

** Uppdatering 2:
Enligt en nyhet borta hos HLTV.org kommer ingen final att spelas alls. Na`Vi har blivit givna vinsten på $10 000 och SK Gaming slutar som tvåa, $5 000 rikare trots walk-over.

Man informerar dock om att en uppvisningsmatch på köpcentret MEGA i Moskva kommer att spelas i finalens ställe i helgen, mest för att folk som tänkt besöka köpcentret fortfarande skall ha något att titta på.

84 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 84 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..