×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Fragbite

Årets Fragbite-projekt: Kontorsbloggen

1
I mellandagarna drog vi upp en artikel där ni, användarna, fick rösta fram årets favoriter. Nu är omröstningarna stängda och vi går ut med vinnarna en efter en. Under gårdagen fick vi veta att intervjun med walle blev årets Fragbite-intervju – men vann artikelserien och intervjun årets Fragbite-projekt?
Nej, det gjorde den inte. Det gjorde den återkommande videobloggen som går under namnet "Kontorsbloggen".

Nästan ett år har gått sedan premiären av Kontorsbloggen, och 45 videos har dykt upp i vårt nyhetsflöde. Kontorsbloggen har varit Fragbites-redaktörerna rich och p0ntus försök till att blanda seriösa åsikter med lite fånigare personligheter, något många av Fragbites användare uppenbarligen har uppskattat då Kontorsbloggen blivit framröstad till årets Fragbite-projekt.
Årets Fragbite-projekt
42% – Kontorsbloggen
31% – Dennis "walle" Wallenberg - Karriären
13% – DreamHack Summer & Winter
9% – GeT_RiGhT till Wipeout i Argentina
5% – Fragbite Idol
Utöver richs och p0ntus återkommande ansikten i Kontorsbloggen har vi även fått se sozu, GeT_RiGhT, Gustav Käll och dino gästa bloggen. Förhoppningsvis blir det fler bekanta gäster under 2012. Målet? HeatoN.

Under morgondagen kommer ännu en vinnare att avslöjas. Vilken vinnare det blir får ni se då!

25 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 25 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..