×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Fragbite

Detta är Fragbite på DreamHack Winter 2011!

1
Årets esporthändelse - snart smäller det!
På torsdag morgon öppnas dörrarna till Elmia i Jönköping, och tusentals besökare kommer uppleva världens största datorfestival på plats. För många är DreamHack årets esporthöjdpunkt, och vi på Fragbite håller med till hundra procent. Oavsett om man är på plats eller inte kommer Fragbite vara den självklara platsen att följa festligheterna på.

Livestream med HeatoN, rich och p0ntus
Vi är stolta att än en gång kunna presentera det mycket uppskattade livestreamkonceptet, som i somras hade över en miljon startade strömmar. På streamen kommer det sändas magisk CS-action så ofta det bara går. Det hela kommer kommenteras av HeatoN, rich och p0ntus - direkt från vår monter i DreamExpo.


Förstklassigt coverage av DreamHack
Naturligtvis bjuds det även på traditionellt Fragbite-cover från esportfesten med ett kokande tips, färska nyheter, bilder, filmer och bloggar. På plats är p0ntus, rich, kasper, Lancia, sozu, Xenoq och Gustav Käll (f.d. WoW-proffs!).

Fragbite på DreamHack Winter 2011 presenteras i samarbete med:




Klicka på logotyperna för att läsa mer om våra samarbetspartners!

Fragbite-montern kommer ligga belägen mitt i DreamExpo, så kom mer än gärna förbi och träffa oss som jobbar med sajten. Håll koll på nyhetsflödet, det kommer mer...

Vi ses på DreamHack!

64 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 64 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..