×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

PlayIT får förstärkning!

1
Nyligen anslöt sig zanne till PlayIT för att hjälpa till när de behövde folk. Dock varade det inte mer än en veckas tid då zanne kände att han inte tyckte det var tillräckligt roligt att spela och valde därför att lämna igen efter bara två SEL-matcher.
PlayIT har under den senaste tiden haft stora problem med spelare. Många har kommit och gått. Resultaten har därför varierat ordentligt. Från riktigt bra matcher till andra man helst vill glömma.

Nyligen gick de dock ut med att de tar in ytterligare en spelare. Det innebär att de nu har totalt sex spelare, vilket kommer att kunna underlätta lite och förmodligen kommer de nu att kunna spela lite mer. Det har varit ett stort problem för dem den senaste tiden. Den nya spelaren är Plugwon. En relativt okänd spelare som bor utanför Örebro. Örebro är dock inte alltför stort och de flesta spelarna känner varandra relativt bra. Även det har varit ett av PlayITs stora problem. Antalet bra spelare finns inte i stora mängder och de flesta bra spelarna har antingen slutat med CS eller redan spelat för PlayIT. Jag menar inte att Plugwon är sämre än de andra för det. Oavsett vilket så har de nu äntligen chansen att försöka komma tillbaka till det PlayIT vi såg i höstas, som helt klart var PlayITs glansdagar då de vann både RZ-Örebro och RZ-Skövde.

PlayIT består numera av.
  • fjuttis
  • excide
  • psyket
  • t0fflan
  • quazar
  • Plugwon

Jag fick tag på klanens ledare t0fflan och även Plugwon för en intervju. Ni finner dessa nedan.

PlayIT|t0fflan


Tjena t0fflan, såg nyligen att zanne beslutade att lämna er. Hur kommer det sig?

Han hade aldrig joinat, utan han var mer en stand-in som vi var tvungna och anmäla som en ny klanmedlem till SEL.


Jag såg att ni nu har tagit in Plugwon, kan du berätta lite om det?

Ja, vi var fem spelare som är väldigt olika i aktivitet, så vi sökte en sjätte spelare för att kunna spela mer och kom fram till att testa PlugWon som quazar och jag hade spelat med innan i klanen d0a för ett tag sedan. En varm dag bjöd vi in honom till PlayIT och spelade ett par pcw:s och han verkade passa vår spelstil bra så vi bestämde oss för att ta med honom i laget.


Ni är nu sex stycken spelare i PlayIT, hur kommer ni att lösa det?

De aktivaste kommer att spela och de inaktiva får stå över :P

Ni har under en längre tid haft problem med laguppställningen. Vad tror du orsaken till det är?

Jag tror att det beror på att spelet CS blir tråkigare när man får resultaten emot sig och man söker lycka på annat håll, exempelvis flickvänner som det finns mycket av i den här klanen. ;)


Vad tycker du om SEL, inte bara ur PlayITs perspektiv utan som helhet?

SEL är en underbar organisation på många sätt, men jag tycker det finns vissa bitar som är alldeles för omständiga och måste förbättras.


Vilket lag tror du vinner denna säsong av SEL?

Tror att SK kommer att bli svårslagna om dom fortsätter säga "zindé" efter matcherna. Men man kan aldrig räkna bort något lag i SEL, det är det som är så bra med det. ;)


Vad tycker du om att Skaune och GoL tvingades lämna SEL?

Jag tycker att det är tråkigt men det kommer väl alltid nya hungriga lag, får se hur det blir med poängen eftersom ett par lag har fått w/o av skaune och vi kanske inte får något poäng alls.


Tycker du att spelare ska få hoppa fritt mellan de olika klanerna i SEL eller är det bra med de kontrakt som SEL har nu?

Jag tycker inte att folk ska få hoppa runt mellan klaner hur dom vill det gör ju folk ändå även fast dom är kontrakterade men jag tycker det ska var lättare att lägga till nya kontraktslösa spelare till klanerna inte bara 1 per säsong.

Om du jämför ett seriesystem som SEL med enstaka tävlingar som CPL/WCG. Vilket tycker du utvecklar CS mest?

Seriesystem tycker jag är bättre än turneringsspel så jag får säga SEL. Det gör inte så mycket om man får "dåliga dagar" i SEL utan det är bara att ta nya tag nästa sel-match :)


Hur mycket tid lägger ni ner tillsammans på CS i PlayIT och hur många timmar lägger du själv ner framför datorn per dag?

4-5h per dag med klanen. Jag sitter typ massor eftersom jag går datainriktning i skolan ;)


Den 15:e juni är det WCG-kval på Café PlayIT, jag tar för givet att ni kommer att deltaga. Vad har du för tankar om det?

Ska bli kanonkul att lira CS mitt i sommaren och allt. Min dator kommer inte att klara av värmen ;(, jätteroligt att man får vara med och anordna lite också. :)


Vilka events kommer vi få se er uppträda på i den närmaste framtiden?

SEL, Remedy, CPL osv.


Tack för intervjun och lycka till. Är det något du vill tillägga?

Tack för intervjun och observera att jag är fett 1337 för att jag inte gör reklam för vårt internetcafé PlayIT och dess underbara ägare Melkis. GG!
PlayIT|Plugwon


Hej Plugwon, kan du berätta lite om dig själv?

Jag heter Andreas, bor förstås i Örebro tillsammans med 200 katter! Jag har spelat CS i ca 1.5 år nu och gillar det lika mycket fortfarande. Lirat tidigare i d0a tillsammans qazar, tofflan och förstås du Fajri, din lilla espressomaskin!


Jag hörde att du anslutit dig till PlayIT. Kan du berätta lite om det?

Jo, jag satt ensam hemma på mitt mörka rum och satt och lyssnade på musik. Plötsligt privvade quazar mig och frågade om jag kunde spela en pcw med dom. Jag tackade naturligtvis ja!


Vad har du för mål med PlayIT?

Att ha grymt med kul först och främst! PlayIT är ju en av de bättre klaner som t.ex. spelar i SEL och det ska bli intressant att medverka i. Har aldrig spelat på sådan här hög nivå som de andra grabbarna i klanen har gjort, men jag ska försöka spela in mig och försöka hänga med i svängarna.

Vad har du för förväntningar på dig själv och laget?

Jag ska se till att bli klanens största damp men det kommer att bli svårt eftersom vi har tofflan i laget. Sedan hoppas jag att sluta spela virrigt men det upphör när jag spelat in mig!


Vad tycker du om SEL, inte bara ur PlayITs perspektiv utan som helhet?

Det verkar hur grymt som helst måste jag säga. Vinna pengar är kul! Reglerna verkar hårda men det är nog bara bra.


Vilket lag tror du vinner denna säsong av SEL?

Jag har ingen aning om jag ska vara ärlig. CS har blivit så mycket intressantare eftersom det har kommit så många bra klaner på sistone så det kan gå hur som helst.


Om du jämför ett seriesystem som SEL med enstaka tävlingar som CPL/WCG. Vilket tycker du utvecklar CS mest?

Alla de tävlingsformerna kompletterar varandra bra. CPL har väl hjälpt mest hittills för att hålla CS vid liv, men SEL kommer att bli minst lika stort tror jag.


Hur mycket tid lägger ni ner tillsammans på CS i PlayIT och hur många timmar lägger du själv ner framför datorn per dag?

Jag är ju såpass ny här så jag vet inte hur mycket riktigt. Rätt mycket antagligen, 3-4 dagar i veckan kanske skulle ja tippa på. Jag själv, sitter 4-5 timmar om dagen när jag inte har något annat för mig.


Den 15:e juni är det WCG kval på Café PlayIT, jag tar förgivet att ni kommer att deltaga. Vad har du för tankar om det?

Om jag ska lira, vilket ja inte vet ännu kommer det att bli stressigt. Jag ska ju till Hultsfred! WCG:n hålls väl inte i Nordkorea hoppas jag? *ler* Skulle vara kul att se i alla fall.


Tack för intervjun och lycka till. Är det något du vill tillägga?

T0fflan är datageeksens svar på Jimmi Hendrix, Janne och Ove Wallin köpte en espressomaskin för arton tusen och jag och spunk utmanar alla på WC3 2on2, quazar är motorcross-proffs, PlayIT äger, dunder är min bästis och du Fajri är världens bästa skribent!

Vill ni veta mer om PlayIT gör ni bäst i att besöka deras hemsida eller prata med dem på IRC i #PlayIT.

40 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 40 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..