×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

caYa rekryterar

1
För en liten tid sedan slutade Hyper i caYa för att sen börja spela med stockholmsklanen Highland Online. Caya stod nu med en spelare kort men att en ny spelare skulle presenteras inom en snar framtid. Nu presenterar caYa Bullen, från gamla Cirkus Jakola som medlem. Intervjun var snart ett faktum.
Bullen, ny medlem i come as You are, berätta lite om dig själv!

Jadu 18år från Östersund spelat CS i ett par år nu, ingen sysselsättning förutom att nörda.

caYa gjorde det officiellt för ett litet tag sedan att du nu är full medlem. Hur kommer det sig att du sökte dig till caya och inte någon annan klan?

caYa har varit på gång redan ifrån cJ tiden, dom vart intressanta när hyper lefta.

Det finns de klaner och individer som påstår att caYa skulle spela orent. Är detta något du tagit ställning till i ditt beslutstagande?

Nä dom har alltid varit duktiga, inge snack om orent spel här.

Hyper lämnade nyligen klanen för att söka lyckan i Highland Online istället, känner du på något sätt att du har press på dig för att prestera lika bra som han gjorde?

Nä alla vet juh att jag är nåra kilon bättre än han, så jag känner ingen press :D

Caya har presterat riktigt bra på sistonde, bra spel på ESWC och innan det, fint spel mot Schroet Kommando. Hur tror du att ditt inhopp kommer att påverka deras framtida resultat?

Tiden får väl avgöra det, men jag vet caYa kan utvecklas mera.

Hur långt tror du caya kommer att gå, nu med dig i truppen?

På nätet kommer vi bli bäst iaf, Lan törs jag inte yttra mig om ;o

Du är även med i klanen n0lltp som bestod av ett gäng individer från olika håll som hölls aktiva i fjol, kommer du fortsätta spela någonting med dem eller kommer du att hålla dig till caYa?

n0lltp är som sagt ett mix lag, skulle gissa på att vi kommer lira på under något lov framöver, när många klaner har ett break.

Då får jag tacka dig för att du tog dig tid denna sena timme, ordet är ditt. Annars tackar jag för mig och önskar dig lycka till med caYa.

Tack själv, denil ville att jag skulle hälsa till alla hans fans där ute.
Caya har inga officiella matcher inplanerade för tillfället, men håll utkik på CS-Tipset för kommande matcher!

84 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 84 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..