×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Fragbite

Detta var DreamHack, gott folk!

1
I fredags åkte Fragbite ner till Jönköping för att påbörja vad som skulle bli en fantastisk resa på DreamHack Summer 2011. En monter monterades ihop och en livestream riggades – dagen därpå skulle Elmias dörrar öppnas för besökare. I samarbete med Bredbandsbolaget, Junkyard och Heat Gaming berättar vi här om Fragbites vistelse på DreamHack Summer 2011!
Livestream
Emil "HeatoN" Christensen och Björn "threat" Pers var livestreamens huvudroller med små vistelser från Fragbite-redaktörer. Efter att ha sänt en hel del matcher från IOL Final4, det svenska WCG-kvalet och DreamHacks CS 1.6-turnering hade vi över en miljon startade strömmar. Man kan minst sagt säga att HeatoN och threat, eller "Heathrow" och "Tejp" som de kallades på streamen, tillsammans med E-Sport Productions gjorde ett fantastiskt jobb! Alla VOD:s från Fragbites stream går att hitta här!


Tävlingar i montern
Fragbites tävlingar i montern blev extremt lyckade. I Junkyard Challenge The Pro blev köerna långa och Björn "threat" Pers fick bli utmanad i flera timmar. De som lyckades slå Björn fick presentkort på Junkyard värda från 400 upp till 1000 svenska riksdaler.

The Ultimate FRAG-OFF blev även den en lycklig historia. Efter fyra fullsatta kval och ett sylvasst slutspel visade sig zajzi vara absolut vassast på 1on1. zajzi vann hela tävlingen och en dator från Heat Gaming värd flera tusen kronor.


Videos
Kameran gick varm när Fragbite tillsammans med Markus "Xenoq" Andersson smällde upp intervjuer och videos från DreamHack. Alla videos från DreamHack, allt från invigningsintervjuer till snack om prestationsångest, finns listade nedan med den första videon högst upp.Någon segerintervju finns inte arkiverad på vår sida då en Fragbite-representant deltog i en intervju med RobbaN i samband med SVT:s livesändning från finalen.


Bilder
Kameran glödde på DreamHack när 178 bilder togs på bland annat Counter-Strike- och StarCraft II-turneringen. Allt från en vrålande GeT_RiGhT till en gråtande NaNiwa går att finna i de fyra bildarkiv som är listade nedan.


Nyhetsflödet
Fragbites framsida uppdaterades som sällan förr! Över 50 nyheter skrevs under de dagarna DreamHack Summer 2011 hölls och tillsammans med filerna som laddades upp kan vi minst sagt säga att vår nyhetsfeed sällan fick vila.

Sponsorer
Utan våra sponsorer hade inget av detta varit möjligt, så ett enormt tack till:






Arbetade i Fragbites monter gjorde följande personer.
Brynolf
fiskoo
HeatoN
kasper
Lancia
Marilyn
p0ntus
rich
sozu
threat
Xenoq
Vi vill alla tacka er för att ni följde oss på DreamHack Summer 2011 och vi hoppas att vi ses på DreamHack Winter!

66 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 66 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..