×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

WCG

SK snäppet vassare – vinner WCG-kvalet *

1
Både SK Gaming och fnaticMSI var vidarekvalade till World Cyber Games i Sydkorea senare i år – men bara en kunde få alla utgifter betalda. En hel del pengar stod på spel och ärkerivalerna kunde mötas än en gång på DreamArena Extreme.
Den inledande kartan i bäst av tre-mötet blev den jämnare av dem. Efter en väl godkänd inledande halva på Dust2 av fnatic plus en vunnen följande pistolrunda stod SK för en av årets hittills största vändningar – från 4-12 till 16-13.

Den kommande Nuke blev även den en jämn historia – till en början i alla fall. När det var dags för sidobyte hade fnatic en runda mer än sina motståndare, då fick GeT_RiGhT nog. Efter att ha plockat åt sig över 20 frags på sju rundor kunde SK plocka sin andra karta och således vinna det svenska kvalet till World Cyber Games 2011.
Det svenska WCG-kvalet:
1. SK Gaming – WCG-plats + licens, resa & boende
2. fnatic – WCG-plats
3-4. Lions
3-4. dateam
* Uppdatering: fnatics finansdirektör Anne Mathews sade efter finalen att fnatic ändå kommer att åka till Sydkorea och WCG trots att de inte får resan betald.

74 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 74 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..