Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

IOL

SK brummar över a2g och vinner IOL S3D3

1
Alldeles nyligen avgjordes finalen på IOL S3D3. Under gårdagen var det SK-Gaming som vann dagsfinalen över Regret och idag blev det a2g som, efter en lång dag med mycket CS, lyckades knipa slutfinalplatsen efter en dagsfinal över MJAOMODE.STL.
Mötet blev dock väldigt ensidigt. Storfavoriten SK-Gaming köttade sönder a2g på den inledande kartan Inferno och den kommande kartan, Train, skulle inte bli mycket jämnare. Sex rundor förlorade världslaget på tågbanan och plockade således hem 50 000 kronor och en plats i Svenska Mästerskapen, även känt som Final4, som spelas på DreamHack Summer senare i år.
SK-Gaming vs. a2g – 2-0 (16-4, 16-6)
SK: f0rest, GeT_RiGhT, RobbaN, face & dennis
a2g: huggan, hyvlarn, keiz, manne & QP
Detta innebär slutet på IOL S3D3 och slutplaceringarna ser ut som följer.
9-16. NwGaming
Highlights kommer att komma så fort vi får tillgång till HLTV-demos från turneringen. Medan vi väntar kan ni som var på plats som kommer ihåg att ni drog en fräck runda jättegärna tipsa om det genom att skicka ett privat meddelande till mig (rich)! Har ni in-eye-demos uppskattas det.