×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

StarCraft 2

oGsMC vinner DH Stockholm Invitational!

1
Finalen på DreamHack Stockholm Invitational spelades precis klart. Det stod som sagt mellan koreanske oGsMC och ukrainske White-ra, som inte förlorat en enda karta under turneringen.
Finalen var till en början riktigt spännande med många osäkra situationer och de två första kartorna slutade i White-Ras favör. Det blev det dock ändring på när oGsMC bestämde sig för att satsa på fyra snabba Gateways samt att uppgradera Blink till stalkers och kunde snabbt vända underläget till ett lika resultat.

På den sista kartan, Shakuras Plateu, inledde MC med att skicka iväg en probe till White-Ras bas det första han gjorde. Där han lyckades med att gömma en Pylon samt två Gateways.

Det hade kunnat stoppas, om White-Ra upptäckt det i tid, vilket han inte gjorde eftersom han skickade iväg sin scoutande probe till fel bas. När han hittat MCs bas och sett att han inte hade några byggnader alls så insåg han att han var tvungen att jobba kvickt. Han avbröt sin Cybernetics core och slängde snabbt upp ett Forge.

Dock var det försent, då MC hade fått ut tre zealots innan White-Ra ens hade börjat producera sin första. Det dröjde inte länge innan White-Ra slängde ur sig ett "gg" och MC kunde koras till vinnare av turneringen och kammade hem 100 000 kronor.
Finalen
oGsMC vs. White-Ra – 3-2
0-1 (Tal'Darim Altar)
0-2 (Metalopolis)
1-2 (Crevasse)
2-2 (Xel'Naga Caverns)
3-2 (Shakuras Plateau)
Detta avslutar alltså DreamHack Stockholm Invitational som tog plats på Kulturhuset i Stockholm!
Slutplaceringar
1. oGsMC – 100 000 kronor
2. White-Ra
3-4. dignitasSjoW
3-4. EGIdrA
5-8. mouzMorroW
5-8. LiquidJinro
5-8. LiquidTLO
5-8. LiquidHuk


Glöm inte att kika in i vårt bildarkiv från evenemanget!

50 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 50 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..